RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Novi Sad, modelarska sezona 2015.

<< < (21/52) > >>

mirce:
Hvala Fenix na lepim rečima...

U pravu si, zamajac se malo "smorio", a ovo juče je stvarno ispalo spontano.
Bio sam u NS da pokupim neke delove za G2 i kao i obično, jedna od "stanica" bio je Goša.
Ja na kapiju, a on pakuje modele, kreće na Čenej. Onda smo iz popodnevnog sna "trgnuli" čika Duleta i eto...

Inače, ja na Čeneju nemam šta da opipavam puls, bez obzira na Sentu, to je i dalje moj aerodrom.
I mi smo juče spominjali kakvi su tamo modeli leteli i kako je tutnjala turbina.

Žao mi je što ovde u Senti nemam salaš, ali u pravom smislu te reči, pa da pored kuće napravim i održavam modelarsku pistu.
No, polako, ko zna, možda ovde nešto i napravimo...
Čenej je daleko, Bikovo je duplo bliže, ali skoro 50km, sve je to komplikovano i skupo za svakodnevno letenje.

Livada pored Sente ima k'o u priči, videćemo...
Još ako nadjemo neku na onu stranu prema Bečeju, pa se i Gabor uključi, pogodite šta će onda biti... ;namig

I na kraju, jes' nam bilo lepo juče. Drago mi je da sam sa svojim prijateljima proveo lepe trenutke i podsetio se starih dobrih vremena...

(pijemo)

promat:

Zahvaljujuci drugu Branku i Drugu Caru,imao sam priliku da nakon vise od jedne godine u povoljnom ambijentu Cenejskog aerodroma upravljam jednom motorizovanom jedrilicom.Zaista se radujem poseti ovom mestu i u drustvu svih modelara koji posecuju Cenej.Radim na pripremi mog modela SU-31 za start u narednom periodu.Svakako nebi to bilo moguce da moj prijatelj i vrsni modelar drug Sava Uzvar nije popravio prikljucak za stajni trap na Su-32/1.Ja sam drugu Savi Uzvaru iskreno zahvalan na toj usluzi i to izrazavam ovom prilikom.

Pozdrav svim modelarima od

Dusana Papica

Gabor:
13.09.2015.

Danas je bio predivan septembarski dan, što smo naravno i iskoristili letenjem, druženjem.

Okupili smo se u malo većem broju  :mhm kolege iz Bačke Palanke, Odžaka, Sremske Mitrovice, Veternika, Novog Sada, i mi, Banditi iz Bečeja

Već davno viđena slika, neko je uvek leteo svog modela, a bilo je momenata da je bilo više modela u vazduhu

batans:
                   Pre svega veliko hvala Gaboru koji neumorno belezi ali i organizuje ova divna druzenja na novosadskom Ceneju. Jucerasnji 13-ti septembar je bio praznik modelarskog druzenja i letenja. Mnogo vise slika bi trebalo da se prenese atmosfera i sve sta se dogadjalo. Bilo je tu modelara sa svom svojom porodicom, u isto vreme su intenzivno leteli paraglajderisti, po dva-tri modela u vazduhu. Modeli, od malih stiroporskih slobodno letecih, manjih elektro i glow, helikoptera do strasnog Milosevog 3D. Modelari, od malih Bogdanovih unuka do g-din Duleta Papica. Dan za pamcenje.

presko:

Поздрав друштву са Ченеја. Видим да је Милошев EDGE овог пута летео. Ништа без Деда Саве.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version