RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Novi Sad, modelarska sezona 2015.
mirce:
U nedelju u podne ponovo warbird-i na Čeneju.
Gabor donosi P 47, Goša i ja ćemo da letimo posle dugo vremena opet velikog Zeroa, Karolj donosi bakine kolače, a biće i senćanskog pekmeza, da kolači bolje "klize"...
Prognoza za sad obećava:
http://www.weather2umbrella.com/en/weather-forecast-senta/eta2/11/1935169/1/meteogram
Možda bi mogli i beogradjani da se pridruže... :big smile
(pijemo)
marko.jovanovic:
@trivajuve.
Te stvari oko košenja ste mogli rešiti odavno samo da ste bili organizovani uz dogovor ljudi sa Čeneja.
Beton za pistu vas ne bi izašao puno i mogli ste ako vas ima to rešiti vrlo jednostavno nekom radno akcijom na primer u dva vikenda.
Samo da su vam recimo dozvolili da napravite malo betonske piste. Da je svako dao po 20 eura recimo, doneli dve mešalice, par kolica i lopata, kupili cement, šljunak i malo mreže i eto ti pistice. Tu beton ne mora da bude debeo jer nema nekog opterećenja i garantujem da bi vas malo koštalo a rešili bi ste modelarski problem br.1 Nravno samo vam treba saglasnost ljudi koji su na Ćeneju da vam daju par desetina metara da izbetnoirate... Ako sam dobordošao nadam se da ću doći u nedelju malo da kibicujem samo da znam u koliko sati.
Možda se ponese i neki model.
trivajuve:
Ja sam ovo napisao u slučaju da se želi napraviti nešto kvalitetnije,za generacije koje dolaze(ako da bog),a i nema problema što se papirologije tiče.Marko ponesi model jer znaš i sam da je kraj sezone,ko zna kad će se ponovo leteti zbog nadolazećeg vremena.Dolazi Mirče sa ekipom da lete ozbiljne modele (yay) tako da...zna se.Vidimo se.
marko.jovanovic:
Nisam ja Marko ja sam Igor ;namig
Svejedno u koje vreme se skupljate?
Poneću ja model nije problem samo imam problem što moji modeli teško da mogu da polete sa trave moraćud a organizujem bacanje kamena sa ramena prvo
zajko:
--- Quote from: marko.jovanovic on October 28, 2015, 05:49:55 PM ---@trivajuve.
Te stvari oko košenja ste mogli rešiti odavno samo da ste bili organizovani uz dogovor ljudi sa Čeneja.
Beton za pistu vas ne bi izašao puno i mogli ste ako vas ima to rešiti vrlo jednostavno nekom radno akcijom na primer u dva vikenda.
Samo da su vam recimo dozvolili da napravite malo betonske piste. Da je svako dao po 20 eura recimo, doneli dve mešalice, par kolica i lopata, kupili cement, šljunak i malo mreže i eto ti pistice. Tu beton ne mora da bude debeo jer nema nekog opterećenja i garantujem da bi vas malo koštalo a rešili bi ste modelarski problem br.1 Nravno samo vam treba saglasnost ljudi koji su na Ćeneju da vam daju par desetina metara da izbetnoirate... Ako sam dobordošao nadam se da ću doći u nedelju malo da kibicujem samo da znam u koliko sati.
Možda se ponese i neki model.
--- End quote ---
Ako si hteo da se malo zajebavas.. onda u redu (yay) Ako si bio ozbiljan onda (___)
OK jedno kosenje moze da se obavi za tih 20 Eur, jednog dela neke zamisljene povrsine, ako se cesto radi...
Ali da ti neko da parce zemlje, pa jos to na zvaniocnom aerodromu ciji je vlasnik, grad, drzava ili bilo ko, to je vec suludo... a drugo sto to bas ne ide tako kako si ga uprostio, pola djaka cementa, malo sodera , 2 mesalice i da te bog vidi... a da je to tako, RC aerodroma bi valjda bilo vise nego modela, a i modela je malo ;namig
ajd uzdravlje ()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version