RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Novi Sad, modelarska sezona 2015.
Gabor:
Samo još nešto da dodam.... Ako lete više modela odjednom, onda piloti trebali bi da stoje jedan pored drugog, dosta blizu, da bi imali komunikaciju između. Da li lete u formaciji ili malo dalje, nije važno, ali opet, tu su na jednom mestu. Najgore je kad letimo dvojica trojica, pa vičemo ko kad hoće da sleće ili koristimo kurira da obavesti ostale...
Ajde predlog jedan... Kad se budemo videli, ako bude sve po dogovoru, onda već sutra, i lepo na licu mesta razjasnimo jošp nekik stvari oko parkiranja, pripreme modela. Naravno, ako se neko ne pridržava tome, onda ćemo mu skrenuti pažnju, bez vikanja, galame i svađe.
Novaljlijama ako treba, onda ćemo 100 puta da kažemo...
I još nešto. Gospodin Mikloš mi je obratio pažnju da je neko u nedelju proleteo dosta blizu njihovoj sajli za vuču. Zamolio nas je da se malo obrati pažnja, i ja sam mu obećao da kad smo mi tamo, sigurno neće biti problema. Ali i o tome ćemo na licu mesta.
Pozdrav iz Bečeja, i spremajte modele (<--)
marko.jovanovic:
Da samo razjasni neko meni put do Čeneja.
Dakle iz N.Sada odvajam se sa Temerinskog puta za Srbobran i posle pratim put i skretanje za Čenej koliko vidim sa google street view-a
I onda šta dalje da li postoji neki znak za skretanje za aerodrom ili neki orjentir ili šta već?
trivajuve:
Marko, kad ideš iz pravca N. Sada, izađeš na put za Srbobran,samo pravo.Nema skretanja na neki drugi put jer aerodrom je pored samog puta za Srbobran nekih 10 km od N Sada.Postoji saobraćajni znak za aerodrom ,videćeš neku olupinu od aviona među drvećem,uđeš na kapiju,posle toga levo naliaziš na put koji vodi prema hangarima ,kreneš tuda i sa desne strane preko utabane staze na letnu površinu.Samo da napomenem da neideš u naselje Čenej koje je sa leve strane puta nego nataviš pravo prema aerodromu. (<--)
marko.jovanovic:
Hvala tek sada sam video na mapi gde je pošto am kucao Čenej pa me odveo na levo prema Čeneju.....
Ok u svakom slučaju se vdimo i ja sam Igor. planiram da dođem tamo oko 11.
poneću 2 stiroporca pa ako ne bude vetra kao danas letećemo ako ne kibicujemo....
trivajuve:
Da,ovaj vetar Igore ne ide na ruku za sutra...ostaje da se nadamo da će sutra oslabiti mmmm
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version