RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Novi Sad, modelarska sezona 2015.

<< < (44/52) > >>

trivajuve:
Lepo jutro-bez vetra.Ja i Mihajlo smo dogovorili ako ovako ostane da smo na Čeneju oko 11-12h,pozivam i ostale da iskoristimo ovo lepo vreme(samo da ne dune vetar odjednim) (<--)

trivajuve:
Iako je jutro bilo bez vetra posle par sati je krenuo da duva,čuli smo se Mihajlo i ja i bilo je te hoćemo-nećemo do Čeneja...Mihajlo u jednom momentu "baci"poruku da ide pa makar"sekire padale" i to je bilo to...Skupilo se društvo:Željko,Mihajlo,Karolj i Marcika,kasnije su se pridružili Igor iz S Mitrovice i Čika Julije.I pored jačeg bočnog vetra bilo je jedno lepo druženje i dosta se letelo.Ekipa Bandita Iz Bečeja ovaj put iz opravdanih razloga nije prisustvovala ali nadamo se da će biti još lepog vremena da nadoknade za danas...Pozdrav  (<--)

zbabic:
Slazem se potpuno, dan je bio odlican, uzivalo se, druzilo, videlo lepih modela  (res) .
Po najavama (prognosticari), bice jos lepih dana.

marko.jovanovic:
Da lep skup uglavnom ručno pravljenih modela osim čika Julija koji se baš trudio oko onog zmaja.
Bilo je i padavina, moj spit je završio u kanti za đubre ali biće urađen novi uskoro sa prepravkama koje će mu omogućiti normalan let.
Za onaj mikro P-51 sam se uverio zašto ste ga kupovali samo zbog 4 serva :big smile

trivajuve:
Da,to je ovaj put i dalo ono "nešto" jer su modeli bili ,sem tog Čika Julijevog zmaja-ručne izrade kao u stara vremena kad nisu postojale RTF,BNF i ostale polugotove varijante nego su modelari zaista pravili modele koje su kasnije i leteli.Na našu sreću danas zbog kineskih komponenti sve je mnogo pristupačnije nego nekad (yay).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version