RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Novi Sad, modelarska sezona 2015.
Gatti.Gatozza:
ne kapiram. da li se taj aerodrom tu odjednom pojavio? ovako na google mapama mi deluje kao da je deo tog poslovnog kompleksa. kako da niko uopšte ne zna za njega? :)
Gabor:
Aerodrom je napravljen još prošle godine, i jeste deo privatnog poslovnog kompleksa. Domaćini su nam ispričali planove u vezi aerodroma, iskreno se nadamo da ćemo imati prilike da često letimo na tom aerodromu 4e Čim dođemo do konkretnog dogovora, biće objavljeno i tu, na forumu.
mirce:
Preksinoć sam se vraćao iz Novog Sada, pa ko velim, ajde da prodjem pored Čeneja, da vidim kako izgleda pista, a možda sretnem i nekog poznatog.
Od modelara nije bilo nikog, a pista, zarasla, stopila se sa okolinom...
Što se tiče aerodroma u Bačkom Jarku, koliko čujem, od te priče. što se modelara tiče, nema ništa.
Sve je novo, toliko "ušminkano" da im ne pada na pamet da puštaju bilo koga ni na pistu ni na travnati deo pored.
pedjartv:
mozda i postoji mogucnost koriscenja aerodroma u backom jarku,sve je stvar dogovora i kulture :)
aerdrom na ceneju ostao zapusten jer niko ne moze da se prihvati obeveze sredjivanje istog zbog manjka vremena.
milos i ja planiramo da odemo jedan dan malo da vozamo i voleli bi da to uradimo u backom jarku jer tamo verovatno ima i gde da se sedne i popije nesto. vlasnicima aerodoroma je mozda i dodatni plus ako bi ih posecivali i uzivali na njihovom zemljistu,sve je stvar doborg dogovora.
Gabor:
@pedjartv, tu sam pisao o situaciji na aerodromu Bački Jarak
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,13743.msg100235.html#msg100235
Ako samo odeš, nećeš naći nikoga da te pusti unutra. Nas su čekali pošto smo pre toga imali par telefonskih razgovora. Što se tiče jela, pića i to, restoranski deo im još nije završen, tako da, za sada ni od toga nema ništa. Nama su obećali da će do sredine maja meseca dati odgovor da li možemo da koristimo aerodrom za naše svrhe ili ne, i kakvi bi bili uslovi ako pristaju.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version