RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Novi Sad, modelarska sezona 2015.
Rale:
Bato, raduje me da su prvi utisci sa novim modelom dobri.
Jedva cekam da se nadjemo na Ceneju, pa da "podelimo megdan".
Pozdrav, Rale
Gabor:
Bato, čestitam za jedrilicu i za uspešan let!!!
U subotu, 06.06.2015. sam slobodan, pa sam mislio doći negde oko 16h - 16.30h, kad već prođe vrućina... U svakom slučaju, pratićemo prognozu, pa se vidimo (<--)
batans:
Naravno, hvala na cestitkama i dobrim zeljama. Model i ja cemo se tek upoznavati makar da su prvi utisci sjajni.
Rale megdan savakako, problem je ko ce biti Musa Kesedzija a ko Kraljevic Marko. To ce biti samo sala jer Cenej je sada jedno lepo mirno mesto i pravi raj za modelare.
I jedan kratki, oksneli video.
Gabore, subota, dogovoreno. Hajde da to oglasimo pa da nas bude vise.
batans:
Na laje ni Genetovo kuce, pas avio mehanicara koji zivi na cenejskom aerodromu. Teska neka tisina. Dilema, da li ici na aerodrom ili ne. Nema vise Steve Popova a lepo ga je bilo videti tamo, rukovati se i promeniti par reci sa covekom koga je krasio veciti osmeh. A mozda ce mo mu najvecu pocast odati danas leteci za njega.
Bogdan je skoro u Modellhungaria kupio ovaj Multiplex Stunt i danas je bio dan za prvi test. Multiplex je genijalno stavio nesto jaci motor, dosta "zahtevnu" elisu i to spojio nejakim gumenim "O-ringom". Svaki iole jaci gas i gumica spadne. Odustali smo, doci ce tu pravi aluminijumski spiner i model ce sledeci put sigurno poleteti.
Julije je standardno leteo svoj TweenMaster i Advance a ja naravno uzivao u jedrenju moje nove jedrilice Sweet-TopModel.
Sa cenejskog aerodroma Julije, Bogdan i Bata
trivajuve:
Pozdrav svim ljubiteljima letenja.Hoće li biti neko aktivan danas na Čeneju,deluje da će biti idealni uslovi.Dosad nisam dolazio na pistu.Bilo bi mi zadovoljstvo upoznati zaljubljenike u ovaj naš hobi.Mislim da sve posle 18h je idealno vreme jer su krenule vrućine.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version