RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Novi Sad, modelarska sezona 2015.

<< < (9/52) > >>

Gabor:
Ja danas ipak neću stići, mada tri modela su spremna  :(  Vidimo se nekom drugom prilikom...

Pozdrav!

fantombp:
Mi Bačkopalančani smo bili danas jes da je vetar divljao al se nismo dali.Bilo je tu i novih modela koje nismo leteli do sad i sve je proteklo u naj boljem redu takoreći jedan odličan dan.Žica se upoznavao prvi put sa Piperom Gaga je po drugi put probao Kalmata a ja sam isto imao vatreno krštenje sa Zeroom.

batans:
                     Sjajno i bravo majstori. Za mene ovaj vas izlazak nije bez emocija i uspomena, od cetiri modela, dva su nekada bila u mom vlasnistvu. Taj Zero je zapoceo eru war birds modela kod nas. Mozda bi ga trebalo sacuvati kao antikvitet. Piper pawnee H9 je takodje izuzetan model, Radovane sigurno si uzivao u letenju.
                    Nasa mala novosadska druzina je bila juce na aerodromu, da smo se nekako culi mogli smo da organizujemo zajednicki izlazak.

fantombp:
Mi smo mislili da ćete izaći u nedelju ali nema veze ima dana.
Naravno da smo uživali ja prvi put sa zerom koji leti fantastično vetar mu nesmeta ni najmanje a Žica sa piperom koji isto tako leti savršeno.
 :)aplauz

Gabor:
Znači Batin, pa moj bivši Zero opet poleteo? Svaka čast i čestitam. Takođe svaka čast za ponovni let Calmato-a  (res) Sledeći put se dogovorimo unapred, pa se vidimo  (<--)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version