RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Novi Sad, modelarska sezona 2015.
trivajuve:
Gabor je čak doneo i pokazivač pravca i inteziteta vetra što je baš dalo šmeka letenju.Što bi se reklo opet smo kući otišli praznih baterija a neki i rezervoara ali zadovoljni.Fantastična stvar je da u jednom momentu bude više letelica u vazduhu i aerodrom u tom trenutku živne i osećaj je poseban.
promat:
Da,taj 30.08.2015 bio je za mene izvanredan dogadjaj i to zahvaljujuci mom prijatelju Branku.Pored Gabora i Bate sreo sam se i sa ostalim modelarima a upoznao i neke nove,koji sami grade modele savremene avijacije i koji izuzetno dobro lete.Osim toga nisu optereceni posedovanjem skupocenih modela,sto je njihovo opredeljenje ali ono obezbedjuje masovnost bavljenjem ovim hobijem.Naravo dasu izvrsni i oni koji kombinovano grade i te skuplje pa cak i skupocene modele jer je to takodje njihovo opredeljenje pa i mogucnosti.Sve u svemu jedno lepo popodne i modelarsko kao i meteorolosko osvezenje.
Hvala svima i pozdrav svima od
Dusana Papica
marko.jovanovic:
--- Quote from: Sava on August 31, 2015, 09:27:08 PM --- :)aplauz Tri puta aplauz i da Vam kažem, zavidim vam. Ako ovako nastavi u Mitrovici, ja kupujem pecaljke. Džaba je, silom baba u raj ne ide. Ove godine nijedan izlazak.
Videćemo šta činiti. mmmm
--- End quote ---
Pa što ne zovete čika Savo ja idem malo malo. Ili u Radince ili sam iza hale sa quadom
Gabor:
30.08.2015.
Kad smo stigli na Čenej, videli smo da se radi nešto oko aviona PZL M18 DROMADER. Prišli smo im, malo smo popričali sa pilotom i mehaničarem, i sačekali smo da odleti sa Čeneja...
Ove sezone sam i ja aktivniji, iako sam umoran posle snimanja svadbe, ipak nedeljom popodne odem do Čeneja. Društvo, modeli... Nikad dovoljno :big smile
Biće još lepih dana, pa ko hoće, nek nam se slobodno pridruži (<--) Dani su već kraći, ali i temperatura polako opada tako da, možemo ići i ranije, pa ostajemo dok možemo (pijemo)
rajker:
NIsam bas potpuno siguran ali cini mi se da je to ovaj avion kod 0:24 i na 4:08 na mom snimku.
Svaka cast pilotu,jednom kad je preleteo iznad mene mislio sam da ce tockovima zakaciti vrh reda drveta ove sa leve strane .Steta da bas onda nisam (photograf) No u svakom slucaju svaka cast pilotima koji u sumraku lete jako nisko i prskaju komarce i vec jedva vide ista ........
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version