RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Pripreme za prvi buggy!
SilverN:
Otkad sam se odlučio da uđem u RC svet i na preporuke iskusnijih izabaro da moj prvi RC model bude 1/8 4WD Buggy otpočela je prva faza priprema. Naravno mnogo istraživanja po internetu ali onda je više doprinela reč poznatih iskusnijih ljudi iz našeg RC auto sveta. Hvala Saša i Vlado (Agama i vladasimon) što ste imali strpljenja da odgovarate na moja početnička pitanja i da mi pomognete da izaberem šta i kako za moj prvi buggy.
Pa na ovo je pao moj izbor:
1. Model: RB E ONE R kit
2. Motor: SKYRC TORO X8ST 2000kv sensored
3. ESC: SKYRC TORO TS 150A
4. Servo: Xpert RC (najverovatnije SI-4601)
5. Stanica: Ko Propo EX-1 KIY V3
6. Receiver: Ko Propo KR-413FH
7. Gume: VP-pro
E pa od toga je ponešto već i stiglo danas pa da podelim s vama moju radost :D. Saša se potrudio da ispuni sve moje želje i izvoljevanja i pomogao mi je da nabavim sve što mi treba, a da pri tom ne bude "an arm and a leg" :big smile Lepo je kad ima "kolega automobilista" voljnih da pomognu!
Ko Propo:
SKYRC TORO:
E sad se čeka da stigne model pa da počne sklapanje i prva vožnja da padne! Postovaću slike čim stigne model da podelim moja skromna (nepostojeća) iskustva za sklapanje i izgled modela...
Vidimo se na stazi nadam se uskoro 8)
Agama:
U zdravlje da posluži (pijemo)
Sve si uzeo kvalitetno i mnogo dobro, pogotovo ta Kopropo stanica i RB model su "spitzen "klasa. Sve je bez greške!
Vidimo se uskoro na stazi ;)
mracni:
(:sok:) Svaka cast , jedva cekam nastavak da vidim kako ce to na kraju da izgleda 4e
vladasimon:
Nenade, samo napred sa opremanjem ;) Dobro je sto si se u startu odlucio za kvalitetnu opremu, jer si time na neki nacin sebi ustedeo novac i vreme ;)
Vidimo se za vikend ()-()
SilverN:
Stigao RB E ONE R!
Sadržaj kutije (samo maska nije prikazana, ostala u limarskoj radionici "Kod Saše" na farbanju ;D ):
I Xpert RC servo! SN-4501 Lee Martin Edition:
E sad polako na sklapanje ovih dana...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version