ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
ELKTRO ZAVERA
misha:
coka:
Cisto poredjenja radi
Slusajte dobro momenat na 2.26
I
Ovde vec nije bitno koji momenat slusate, svi su isti
coka:
Ili
I
Nama je nekako blize, oba se odnose na modelarstvo
coka:
Za moje usi, uvek je bila muzika
Imam ga vec 8 godina i jos uvek uzivam u zvuku V masine kao i kada sam je prvi put cuo
tibeteagle:
Gornja video kolekcija pokazuje gde treba tražiti izvor zavere protiv elektro pogona. Pre svega u onim interesnim sferama koji prave oto motore i još čine mnogo jači lobbi od električnog. Ne za dugo, jer se polako predaju.
Razvijeni su već superiorni akumulatori u laboratorijama, ali su te firme i patente kupili baš oni, kao i mnoge druge patente oko strujne tehnike. To se sve može proveriti ako je neko insajder na takvim berzama. Ovo se odnosi samo na automobilsku indistriju, i kako su i drugi naveli, elektro pogon će pre ili kasnije da zavlada skoro u svemu mobilnom.
Nasuprot gornjem ljutom mrmotanju klipnog motora, evo nešto sasvim fino, nežno ali takođe mišićavo i smažno. Ovo je takođe samo prototip, sa rešenjima motora u svim točkovima, koji se ne može rešiti sa oto motorima bez složenog mehaničkog sistema. Mehanički gledano je sistem perfektan, jer nema diferencijala, menjača, karburatora, auspuha, sitema hlađenja, sistema paljenja i starovanja i još mnogo toga što je neophodno za rad sus motora. Sus motori su rasipnici energije, dok se sa električnim vraća kinetička energija u akumulatore pri kočenju. Ovo je toliko dobro rešenje,da se korisiti i u F1 pod nazivom Electric KERS System. Dakle F1 je već hibridni sistem.
Podaci 4 motora od po 80KW govore o moći ovog čisto električnog i tihog auta, a akumulator o radijusu kretanja koji je na današnje nivou dostupan. Pa neka odluči svako šta se njemu sviđa.
http://biser3a.com/uncategorized/brabus-high-performance-4wd-full-electric/
Od 1:00 min.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version