RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Pilatus Porter pc 6
Sava:
Ako planirate model za takmičenje u klasi F4C, onda treba zanemariti težinu u meri da model bude što približniji originalu. Pretpostavljam da će prvenstveno služiti za aerodrom, te u tom slučaju treba raditi semy scale model koji treba dobro da leti. Kod teških modela postavlja se odmah pitanje stajnog trapa i brzine na sletanju, uz još masu drugih problema. Teško je odrediti granicu težine i čvrstine, uvek su jedna na uštrb druge. Tu je prednost proverenih planova od proverenih firmi. Ovakav model se radi možda jednom u modelarskoj karijeri. Što se ramenjača tiče potpuno zadovoljava smrekovo drvo i netreba izbegavati nastavljanje, naravno pravi nastavak, a ne nešto improvizovano.
Pozdrav, 4e
bjanko:
Darko ako imas neki sto za rad moze i manji lakse ti je da radis ako je manji kupis plocu od univera 18 mm recimo 200x 60 cm najjeftinjeg i stavis na sto i lakse i bolje raditi vec na podu .Kad stavis tu plocu na sto mozes lakse koristiti i stege i ostala pomagala
Pozdrav i samo napred ()-()
Dakyle:
Naravno, nece se raditi nista na ustrb letnih karakteristika.. Model ce svakako sluziti za letenje a ne samo za pokazivanje.Sto se radnog stola tice-sve uslove imam a moja glupost je resila da trup zavrsi na podu. Ja sam model poceo od trupa, Deki od repa a koliko sam upucen sklapa se ili je u pripremi sklapanja i treci model Pilatusa po istom kit-u.
Dakyle:
Jedan od lepsih bar po mom ukusu , sve radjeno oracover-om
bjanko:
Kako napreduje pilatus Porter jel se radi sta (work)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version