RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Solowheel gyro madness
popovicbre:
Upala misica? uhhhhh Ja mislio da sebi olaksam i usput se zabavim.
Ja pogled'o ovaj snimak i pomislio da je bas lako:
Kol'ko je onda trebalo ovoj kinescici da ga ovako ganja? Vidi na 5:15 oo))
E pa sad i nisam siguran da je to za mojih 115 kg ")
marko.jovanovic:
za 115 kg je samo šetnja (preporučujem po prirodi malo uz brdo i niz brdo), neki sport, ili trčanje... :big smile
jojkic:
Meni se ovo baš svidja. Prvi uslov je ispunjen da je u startu jeftino, ako i stvarno baterija može toliko da drži po spec. 15 km onda je super.
Piše nosivost 120 kg :) , znači skoro za svakog
( http://www.banggood.com/132Wh-T3-Electric-Wheelbarrow-Balancing-Unicycle-15-20km-Endurance-p-949305.html )
E sad, pre par godina su se svi pitali, kako može stabilno da se vozi na dva točka, sad evo pokušavaju i na jednom, pa verujem da će se neki model u budućnosti i usavršiti da može da bude lepo stabilan i na tom jednom točku.
R - xx . ide lepo vreme, želimo detaljne izveštaje, i snimke iz tvog ugla . pa ko zna , možda i ja budem počeo da držim dijetu, da bi se uklopio u nosivost ::)
Sad sam našao, ovo , moram da dodam:
Pomoćni točkići za njega , možda pomogne ....
popovicbre:
Setnja dosadna. Trcanje samo kad nekog jurim ili me juri :)
Ova spravica mi se bas svidja. Mozda se i ja pretvorim u onu kinescicu sa klipa :big smile
()-()
r-xx:
Velika je razlika izmedju ove devojcice od 30 kg sa metar i dvadeset, i mene od 102 kg sa 191, u pitanju je centar mase, pa onda kad mojih sto kila krene levo desno (ne napred nazad) vrsi veliki pritisak na listove, namuci me i onda ga stavim na policu i zaboravim, nisam imao vremena da mu se posvetim pa ni nemam neke utiske nove. Nisam jos odustao..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version