AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
Romeo - Šid
Romeo:
Mislim da je vreme da napravim topik sa mojim snimcima jer ce ih u buduce biti dosta (<--) :big smile
Evo sta sam danas radio:
Test crnih gumica i nd filtera u kombinaciji, rezultat: Nimalo jello, niti vibracija, malo je premiere zabrljavio pred kraj, dao sam mu previse stabilizacije ali to je jer nisam birao kadrove nego komplet ubacio. Inace sam prezadovoljan kako sam ga trenutno ustimao. Evo snimak:
igorpl:
Sve je to u redu ali leteti ljudima nad glavama je malo neprofesionalno i dosta upasno, poštujte to pravilo i neće biti problema sa zakonom i propisima, ovako zbog ovakvih primera videćete kakve će propise doneti
rajker:
--- Quote from: igorpl on February 19, 2015, 07:11:29 AM ---Sve je to u redu ali leteti ljudima nad glavama je malo neprofesionalno i dosta upasno, poštujte to pravilo i neće biti problema sa zakonom i propisima, ovako zbog ovakvih primera videćete kakve će propise doneti
--- End quote ---
(:good)
igorpl:
Meni je juče iz čista mira quad počao da se nekontrolisano vrti i pada sa visine od 50m
Pri tome svi su propeleri bili ok i pao je na beton od nekog igrališta. Naravno tu gde sam leteo niti ima ljudi u blizini a i dosta je velika pooljana pored igrališta koje je praktično napušteno. Imao sam tu nesreću da je pao na beton a ne na travu. E sada zamisli šta bi bilo da sam leteo gde ima ljudi, automobila.... Pa nekom razbiješ crep na kući, glavu, auto....
A časom se odvrne propeler, otkaže esc, odlemi se nešto.... Primera je raznih.
Zato letite po prirodi i tamo gde nema ljudi i imovine i manje će biti negativnih primera a i manje će nas maltertirati policija i ostale službe i zakoni....
ovo govorim čisto dobronamerno jer je to jedno od ZLATNIH PRAVILA RC LETENJA koje treba strogo poštovati.
DA ne bude posle kasno i da se ne gleda iza rešetaka a još manje da nekoga nosiš na duši....
Romeo:
Naravno, slazem se sa time sta kazes. Ali pored zabave koju treba svakako odraditi na poljani, ukoliko ja, neko za koga hocu da uradim snimak naselja, dogadjaja. To nije moguce uraditi bas tako. Naravno ne leteti iznad glava, ali iznad kuca(samo primer) ce ipak biti neophodno. mmmm
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version