RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
BLADE 350 QX2 RTH mode, greska ?
bora61:
Nema potrebe za izvinjavanjem. Sve sto je Zajko napisao, a kasnije i ti, stoji.
Ja jesam uvideo moju gresku i nije mi bilo tesko da se izvinim. Ispade da je i izvinjenje mana.
sova:
Nije mana SAMO SE VELIKI LJUDI ZNAJU IZVINUTI KAD UVIDE DA SU OTISLI POGRESNIM PUTEM,A TI SI PRIMER jednog velikog koji je pogresio,priznao i vratio se na pravi put! :)aplauz :)aplauz :)aplauz :)aplauz
bora61:
Blade 350Qx2 je bas ono sto sam zeleo. Pitaj Boga koliko sam videa odgledao o njemu i uglavnom sam dosta studiozno slusao i gledao. Vidim da dosta klipova ima o njemu, znaci da je dosta popularan, a review-ovi su ga odlicno ocenili.
Do sada sam leteo 2 puta po oko 25 minuta. Prvi put jedno 10 minuta u Smart modu i taj mod mi se ne svidja.
Ostalo vreme sam leteo u AP modu, trudeci se da prednji deo quada bude uvek ka napred, a da kada pravim polukruzne okrete uz elerone dodam i rudder i to mi je ok. Osim u slucaju kada malo promasim zamisljenu tacku sletanja pa ga malo ( guzom okrenutoj meni ) vratim unazad. Sto se tice visine, nisam ga penja na vise od 20 m, otprilike. Ukljucio sam timer na stanici i stavio Zajkov buzzer u njega, za svaki slucaj.
Za sada nisam ukljucivao stability mod.
PITANJA
- Da li je potrebno uraditi balans svih motora ?
- Da li da skidam elise i ajedno sa rezervnim probam da ih balansiram ?
- Da li su extreme fiber carbon elise dobra zamena za fabricke ili su bolje bele Walkera , koje idu uz QR X350 Walkeru ? ( Mislnejnja na netu su oprecna ).
- Ili da naranim svinje i nista ne diram ?
Probao sam da zakacim mobilni ( Sgs S4 ) ispod vezajuci ga za palsticni kavez koji ide uz letelicu, ali mi se cini da je bio pretezak ili je vetar duvao, pa nisam smeo..
Pozdrav svim ljudima dobre volje.
bora61:
Da li neko ima tablicu ili zna kako se odprilike racuna ukupan trust svih motora za Blade 350qx2 ?
Po Painkiller-u 350, max. tezina letelice je negde oko 45% kupnog thrusta.
mishko.bb:
Moj Blade 350qx sa Tarot gimbalom, gopro hero 3 kamerom, produzenim nogicama (koje su duplo teze od obicnih) FPV linkom leti 5min, ako ti nesto znaci... pozz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version