RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
Trex 600
nenad:
Lepa je to preprava i dobro fonkcionise, rekao bih samo da vam je izbor modela los jer to je vise namenjeno za T-REX-a700 negoli za njegovog malog brata 600 uzeci u obzir snagu motora.
A sad ko je od vas dvojice kopirao od drugog i nije bitno jer u svakom slucaju to prodaje GASSERMAN http://www.gasserman.com/ za nekih 200$.
Postiji i verzija za RAPTOR 60 i 90.
A evo i da pogledate let mog helija RAPTOR90 ali ovg puta moja ideja i moj rad.
Nenad A+
ff7:
Da Nenade upravu si niti je on kopirao od mene niti ja od njega vec je upravo sve krenulo od Paula kao sto sam rekao a to je gasserman a to za kopiranje je sala jer imamo sve modele identicne.
A sto se tice izbora modela ja sam izabrao ono sto meni odgovara i za moj stil letenja je i vise nego dovoljan,a za raptora 60 ili 90 ili trexa 700 se koristi drugi motor(23cm3) a kao sto svi znamo dijelovi za ova tri helikoptera su skuplji pa je to jedan od razloga zbog kojeg sam se odlucio za trexa 600.
Sto se tice cijene konverzije od gassermana za trexa 600 kosta 150$.
Pozdrav
nenad:
Pretpostavio sam da je to bila samo sala :mhm
A sto se tice jacine motora razlika i nije velika jedan je 20cc a ovaj drugi PUH 230 23cc (postoji i 26cc pa cak i 29cc ali time se ne dobija nista vise osim vece vibracije) tako da ovaj prvi moze da se montira u sva cetiri modela helija dok ovaj drugi je glomazniji a i tezi znajuci da 20cc je sasvim dovoljno.
SaleR:
Pa sta da ti kazem druze moj ti to jako lepo radis! Jos da te ne mrzi da ides sam da letis! :)
Sale
nenad:
Pa sta da ti kazem druze moj ti to jako lepo radis! Jos da te ne mrzi da ides sam da letis!
Sale
?????????? ne razumem
Nenad A+
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version