ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
Potreban povoljan Li-po punjac
miša2002:
@SRB_zn1
--- Quote from: SRB_zn1 on March 09, 2015, 08:01:58 PM ---Treba mi nesto za male pare, tipa iMax B3
--- End quote ---
--- Quote from: SRB_zn1 on March 10, 2015, 07:28:31 PM ---iMax B6 sam i planirao, samo sto ima dosta kopije
--- End quote ---
Shodno ovome, moj savet ti je da uzmeš ovo, s obzirom da nisi od onih "nervoznih" i ne kukaš za velikim strujama:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__7028__Turnigy_Accucel_6_50W_6A_Balancer_Charger_w_Accessories.html
Ne HobbyKing već TURNIGY...
IMAX B3 ti uopšte ne preporučujem !
sasa:
miša2002
Opet lupas gluposti,opet ne obrazlozis zasto taj a ne onaj drugi.Vecito se pravis pametan a nista sa cinjenicama.
Decko je i sam mogao da procita koji je original a koji ne...Ja sam te lepo pitao kako da se prepozna original,a ti lepo odgovori..NE ZNAM,jer
stvarno i ne znas...
Pozdrav od Boska Buhe
SRB_zn1:
@miša2002 Kako sad punim ovim copterX nemam zamerke za ove, ne vozim stalno, cekam po 3 sata za 1 bateriju barem se lepo izvozim po 20 minuta :D
@sasa Koliko sam ja gledao i koliko sam mogao da vidim ove kopije pisu da su po 80W i jace a cenja duplo manja a ovi kazi original po 50W, medjutim na aliexpress-u moze svasta da se nadje, imam 2 druga (da tako nazovem, dosta su stariji od mene :D) oboje su uzeli SJ4000 kamere, jedna ceni priblizno original kameri druga duplo jeftinija. Obe su fals i nemaju stvari kao original ova jeftinija dosta gora, ova druga moze da prodje a na aliexpress-u ih prodaju kao "original"
miša2002:
Stvarno mi nisi jasan...
--- Quote from: miša2002 on March 10, 2015, 10:08:43 PM ---.......
Da te vidim sad junacino,naravno kad kazes da je neki original,obrazlozi.
--- End quote ---
--- Quote from: miša2002 on March 12, 2015, 08:02:07 PM ---@sasa ili ti "bombaš sa juga"
--- Quote from: sasa on March 12, 2015, 12:20:16 PM ---.......
Ovde nisi ti nista mnogo pametovao,jer pise kao sto na tarabi ne pise,ali ajde reci mi koji je ovde original a koji je falsifikat
http://www.aliexpress.com/wholesale?initiative_id=QRW_20150312040918&SearchText=imax+b6+charger+1-6+cells&productId=32275055122
Da te vidim sad junacino,naravno kad kazes da je neki original,obrazlozi.
--- End quote ---
Da nisi malo bezobrazan !? Nije ti ovo prvi put da odvališ dubokomisaonu glupost...
Uzgred, sa tvog linka ni jedan nije original!
--- End quote ---
I sad bacaš bombu:
--- Quote from: sasa on March 12, 2015, 09:31:39 PM ---miša2002
Opet lupas gluposti,opet ne obrazlozis zasto taj a ne onaj drugi.Vecito se pravis pametan a nista sa cinjenicama.
........
Pozdrav od Boska Buhe
--- End quote ---
Inače, ako na HobbyKong-u piše da je original, onda je original !
Ako hoćeš, baš da znaš, koji je original a koji kopija, morao bi da ga imaš u rukama i otvoriš, pa ako nema IRF7413, onda je kopija, ili ako na adresi od do ne piše IMAX, ili ...
Koliko ti ovo može značiti, hm, čisto sumnjam da uopšte znaš i šta je to...
Stvarno te ne razumem, šta hoćeš time da postigneš? Možda hoćeš da mi objasniš kako ti se može da odvaljuješ uvrede, i lupaš gluposti, a da ti niko ništa ne može, ili si ti stručnjak za procenu slika !?
Daki:
Captain here:
(<--)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version