RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > TRENAŽNI MODELI

Projekat Zvezdica

<< < (3/12) > >>

Anakin:
@Presko, Coko

Hvala na podrsci, od vas dvojice puno znaci.

@tibeteagle

Iako ste obrisali post, iz meni nepoznatog razloga, stigao sam da ga procitam. Zahvalio bih vam se na savetima. Takodje bih vam i odgovorio. Ja nisam povrsan covek i ako nisam napisao koji motor planiram da koristim ne znaci da ne znam koji cu koristiti. To na otvaranju teme i pise. Takodje, nigde nisam napisao da ne znam kako ce sama konstrukcija izgledati i gde ce sta ici. Napisao sam da jos uvek nisam siguran kako cu iz modela izvuci konstruktivne elemente. Znaci ciste tehnikalije Solidworksa. Ja u vasu zelju da pomognete ne sumnjam ali ne poznajete me a tretirate me kao da sam krenuo stiklama u njivu i to na osnovu zakljucaka koje niste imali na osnovu cega do donesete. Zamalo da zaboravim jos nesto. Solidworks ima veliku bazu materijala i sam odredjuje teziste. To, naravno, nakon sto izdvojim konstruktivne elemente.

tibeteagle:
Želim ti uspešan završetak zamišljenog.
 ;namig

Anakin:
Nisam bas imao preterano slobodnog vremena ali sam lagano nastavio sa ucenjem i projektom. Izvukao sam stranice trupa i poceo da redjam rebra i ojacanja ispod krila. Kada sve ubacim sledi otvaranje rupa na rebrima radi olaksanja.

Dr.Gonzo:
Sjajno :)

Bas sam pre nedelju dana instalirao Solidworks da krenem da ga ucim. Koristim Google sketchup i zavrsava mi posao u 2D za neke moje potrebe mada sam dosta puta imao potrebu da nesto vidim u 3D da bi lakse vizualizovao sta hocu da napravim.

Telemaster je sjajan avion btw :)

bjanko:
Mozda ovo nesto pomogne http://www.burgfalken-urbach.de/gpEasy/index.php/CNC_Telemaster

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version