RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > TRENAŽNI MODELI
Projekat Zvezdica
miša2002:
@saxpg
:)aplauz
Ne lupaj i ne pravi se pametan. :sljus
Za tvoju informaciju, ja lično radim i sečem na laseru, kad mi treba i na kom mi treba, jer imam tri (za sad) na raspolaganju... Srednji je 1400x900mm - 120W...
Zato ne lupetaj o tome kakav i koji crtež-fajl je potreban. :_D
A laser ima vek trajanja i nikom nije u interesu da produžava nepotrebno vreme...
A to da li moj pajper ima 15kg ili 100kg, apsolutno nema veze sa konstruktivnim delom, već sa upotrebljenim materijalom i namenom istog - testiranje tamo nečega, što je španija za tebe... :big smile
dejan_ts:
ej ljudi odoste sa teme,pustite Anakina da pravi model i lepo da ga predstavi,koliko znam medju prvim postovima covek je lepo reko da je poceo sa rafom u SW i tu dizem kapu druga stvar voljan je da prihvati nase zamerke sa datim objasnjenjem i treca stvar sto totalno nema veze sa vezom prestanite da se prepucavate preko tudjih postova,stvarno je glupo i tuzno,ako vam je do toga stalo imate livade imate sredstava sa cim letite pa na dvoboj i dokazivanje ko je ko i sto je to,
daj manitese gluposti ajdemo coveku da damo dobre savete i da uoci nesto sto ni on nezna a mi smo to vec prosli,ustrdsredite se i vratite se na temu
eto ispricali ste se oko laseta i secenja,znamo da postoje parametri za njega i znamo da moze da sece iz bilo kog fajla samo da su vektorskog pravca
da sam admin ,verujtemi sve bih vas bagovao i stavio zabranu na bilo kakve komentare i postove
skontajte ovo je forum za priuciti i uputiti a ne za licne raspravi i stvatno vas molim da se to batali i da se krene u temu koja vec postoji od strane Anakina
Anakin:
Nije da sam se juce pretrgao od posla. Po Dejanovim instrukcijama sam ojacao vertikalni cik cak spoj i probao da sklopim trup. Bez trunke muke, sve se uklopilo kako treba.Cela ideja sad dobija na smislu jer ovo sto se vidi na slici je neulepljen trup, sklopljen bez plana. Sve je apsolutno poravnato kako treba. Veceras cu da ga ulepim...
dejan_ts:
to je to,sad kad budes ulepio jos gornju i donjju povrsinu trupa bice jako na uvijanje,nego gde su ti zadnja rebra,nevidim ih na slici,verovatno da ih nisi jos ukepio,ona ce dodatno da ukrute zadnjak
jos par dana i ti zavrsi trup u celosti sa gradnjom
hoces li vertikala i horizontalac da lepis na trup ili ides metodom srafljenja,moj savet ti je da to ulepis dvokomponentnim lepkom i to nema gde da mrdne
Anakin:
Ma kada sam video kako je leglo rekoh daj da uhvatim stipaljcicom da dobije oblik. Imam rebra, bice namestena.
Rep sam planirao da ulepim i to je to.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version