RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Aerodrom 13 Maj 2015

<< < (22/25) > >>

alzo:
Ovo je Acina video majstorija....smejao sam se po sata...Bloody wonder u akciji...test pilot Milos  (<--)

model je nestasan i da ga nebi odmah olupao za sada mogu samo da budem podrska pri poletanju  :big smile

marko.jovanovic:
Taj model sam i ja pravio po uzoru na flitetest i model je prvenstveno namenjan za zezanje tipa dva tri komada, zakače se trake od krep papira i dvoboj. Taj model bi trebao da poleti i vetikalno tako što ga postavite na vertikalce da leži na zemlji uspravno. Ako je to bio pun gas po poletanju onda vam je setup slabašan. Moj je poletao vertikalno sa zemlje bez problema. Jeste malo zeznut ali kažem baš zbog toga da se rade brzi pokreti za izbegavanje protivnika. Šteta što na 13-maju ne organizujete tako zezanje.

rajevic:
Da se nadovezem ...

alzo:
 :)aplauz
Moram jos da poradim na  mom modelu, pre svega da promenim motor posto ovaj ima kacenje na letvicu i jako je tesko pogoditi ugao i verovatno mi zato mnogo vuce u desno a meni je ovo model koga treba imati,mali zgodan za nosenje,lakose pravi a pruza veliku zabavu, od laganog krstarenja do akrobacija....ovaj tvoj video pokazuje sve....pozzz

drjack:
Evo malo slika od danas. Skupilo se poprilično društvo. Vreme idealno. Letelo se celi dan.
Nekoliko modela upravo pristiglih iz  Savine radionice za popravke na probnim letovima.
Takodje i nekoliko olupanih pripremljenih za Savu.
Sve u svemu lepo druženje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version