RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Aerodrom 13 Maj 2015

<< < (4/25) > >>

Gabor:
Lepo okupljanje. Sledeći put idem i ja!!!  :mhm

Ivane, šteta za model  :sljus

presko:
Сликао сам је у последњем тренутку.

ivanmagd:
Bice jos modela, Cessna je kao lutka i druzili smo se lepo skoro 3 godine i da ja nisam zakazao taj avion bi jos leteo! Sad spremam ME109 pa cemo videti kako ce ispasti...
A sto se Cessne tice ja se necu truditi da je sklopim mada su svi delovi tu, nista nije iskrivljeno samo polomljeno sto kapiram da nije tesko za sanirati i vratiti sve na svoje mesto. Prodacu je za neke male pare pa ako neko hoce da se igra sklapanja....

Pozz!

dule:
Ivan mgd klestanca koje sam pozajmio su kod Brane modelara.
Super dan za druzenje .
Poz

pnedic:

--- Quote from: ivanmagd on April 28, 2015, 12:09:05 PM ---Bice jos modela, Cessna je kao lutka i druzili smo se lepo skoro 3 godine i da ja nisam zakazao taj avion bi jos leteo! Sad spremam ME109 pa cemo videti kako ce ispasti...
A sto se Cessne tice ja se necu truditi da je sklopim mada su svi delovi tu, nista nije iskrivljeno samo polomljeno sto kapiram da nije tesko za sanirati i vratiti sve na svoje mesto. Prodacu je za neke male pare pa ako neko hoce da se igra sklapanja....

Pozz!

--- End quote ---

Hahaha, ja imam ogromnog iskustva sa krpljenjem Cessne (smejem se samom sebi, da me ne shvatis pogresno). Doduse moja je ona verzija sa 980mm rasponom krila. Mogu reci - TEZAK KRS od modela. Tu moju, samo da je okacis o plafon kao eksponat. Toj svojoj Cesni sam pravio nova krila (duza i sa debljim profilom). Jedino sa tim krilom je letela nesto malo. Pravo da ti kazem razmislicu da li bih mozda pazario ovu tvoju da je opravljam. Imam dosta drugih stvari (mislim modela) i vec mi ponestaje vremena.
Mada ako je to ona Cesna koju sam nedavno gledao, onda ona jos i moze da leti, za razliku od ove moje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version