RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Aerodrom 13 Maj 2015
drjack:
Igore jesi li razmisljao malo o tome da se odazoves pozivu i da nas malo posetis na 13-ici, da te konacno upoznamo , pa da malo provozas i ti nesto za nasu dusu i da nam pokazes kako se to leti a da svaka baba ne zna.
Pa da pokusas da snimis jedan brzi model u vazduhu mobinim tel. ili fotoaparatom, pa da izmontiras , pa da okacis na forum. Da li ti je sl. palo na pamet da ima modelara koji vole da peglaju krugove a i onih koji samo vole npr 3D.
Kritikujes video linkove koje modelari uz sav svoj ulozeni trud objavljuju a tebe i tvojih snimaka nigde nema.
Najvazniju stvar modelarstva si zanemario a to je nase druzenje razmena iskustava i zezanje na livadi.
Poziv je i dalje otvoren.
marko.jovanovic:
Eto znao sam da će biti ovakva reakcija.
Aman bre ljudi. Nisam nikoga hteo da vređam i omalovažavam samo sam rekao da ste dosadni sa snimcima tipa letenje krug...
Ajmo malo 3D., neke akrobacije...
Ovako se sve svodi na jedno te isto slikanje modela i letenje u krug.
Pa ako baš želim sliku da vidim ima sajt proizvođača koji daje mnogo bolje slike sa pogledom iz svih uglova.
djordjevicaca:
Evo, neću više :_D (svidelo mi se igranje oo)) )
misha:
@Marko (ili kako god se zoves), kao sto ti je Drjack rekao, ukoliko ti imas bolje snimke, slobodno okaci, da oni koje interusuje, mogu da vide
tvoje umece. Kao sto na proizvodjackim sajtovima ima mnostvo slika, tako i na Youtube-u imas gomile klipova koji ce ti se mozda svideti,
i mozes cak i ostavljati tamo svoje komentare, ukoliko je to ono sto tebe cini srecnim. Internet je prepun snimaka koje ti zelis da vidis,
a ukoliko imas zelju da vidis bas nekog odredjenog modelara iz Srbije, kontaktiraj ga preko PM, pa mozda i dogovorite sastanak.
Kao drugo, mnogo modela i ne moze da leti akrobacije koje ti ocekujes, jer jednostavno nisu za to predvidjeni.
3D letenje je samo jedan od nacina letenja (neko to voli a neko i ne). Kao sto postoje takmicenja u kojima
takmicari izvode 3D letenje koje se boduje, postoje takmicenja, gde se "pegla" vazduhom i boduje realnost letenja i figure koje
su pravi avioni, mogli da urade.
PS mene nemoj kontaktirati, ne umem da letim 3D.
marko.jovanovic:
Lepo samo ubuduće gledaj da zaobiđeš te bezvezne efekte starih filmova jer i onako semodel jedva vidi i još fali bljeskanje svaki čas da odvraća pažnju.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version