RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Trstenik 2015
dejan_ts:
pa evo da ozvanicim pocetak sezone u Trsteniku,posto je nova godina bila red bi bio da se sezona otvori sa novim modelom, nazalast bio sam sam i eto uradio sam par fotografija
dan je bio idealan a nebo kao po zejtinu ,samo kliza ,uradio sam par letova cisto da se upoznam sa modelom i malo uvedem u trenazu, naravno uvek prvi letovi polako i natenane sa puno paznje i koncentracije nad svakom datom komandon,dan je prosao uspesno bez ikakvih incidenada i mogu vam reci da sam zadovoljan danasnjim ucinkom
rajker:
:)aplauz :)aplauz :)aplauz Lepa makina,sigurno i lepo leti :)aplauz :)aplauz :)aplauz
dejan_ts:
realno , tip letelice ni malo nije slican tipovima koje sam do sad imao,zahteva vezbanje a pruza puno mogucnosti,u prvom naletu kada sam ga isprobavao nisam ni malo bio zabovoljan,sad sve sto sam vise sa njim pruzami vece mogucnosti show letenja,treba jos dosta da se poradi na tome ali nadam se da iz dana u dan sto ga vise upoznajem vise cu moci da ga manipulisem,ali polako sezona je pocela gorivo se nanavlha i bice to jednog dana babaroga sa letenjem,ume da uplasi a ume i da izne nadi i impresionira akro figurama
dejan_ts:
posle sedmodnevnog rada na jedrilici Condor Evo 4 magic ,dosao je trunutak istine za probu,do duse puno ljudi na aerodromu a samo jedna slika,sta da se radi,svi zabezeknuti u model i moje sklapanje komandi,,posle sat vremena rada na njoj morala je i da poleti,
a evo i jedne fotke
dejan_ts:
I bi danas ban,lep za druzenje i letenje,ponesto novo da se vidi i proba ali sam zaboravio da slikam,molio bih goste koji su bili na danasnjem skupu da okace neke slikea moze i neki vidoje
Izvinjavam se na danasnjem nesporazumu sa danasnjom aktivnoscu AK ali na,kraju je ispalo sve kako treba, nadam sr
Vedro
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version