RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Lazar Nis
marko.jovanovic:
Da baš te.
I mogu ti reći da su svašta preživeli.
Čak je novi frejm kupljen a oni su ostali.
Ovo bi trebalo da su isto dobri motori
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__61433__DYS_BE1806_13_Brushless_Motor_for_Multirotor_2300KV_24g.html
Nešto se razmišljam da probam. Krakteristike su iste kao i kod sunnsky ali je konstrukcijski bolji koliko vidim.
što se tiče 4s baterija ja furam 1300 mAh i mogu ti reći da dosta dugo izdrže a performanse su sjajne.
lazar89nis:
Malo sam vezbao za vikend. Bilo je prilicno vetrovito pa je bilo tesko za mene pocetnika :(
mishko.bb:
--- Quote from: lazar89nis on May 18, 2015, 01:29:52 AM ---Koji ti je to frejm?
Motori nisu loši samo pazi se teških sletanja na iste jer umeju jako brzo da se iskrive. (razlog tome je jako slabe veze bubnja na kome se nalaze magneti i glavne osovine. Da su stavili malo jače od onih žbica to bi bili jako dobri motori za te novce)
Ja sam imao te pa sam ih zamenuo sa easy star baby beast v2 2150 Kv
Sledeći će da budu kobra ako uspem da ih nađem povoljno.
Ako već imaš FPV onda vežbaj odmah sa njim jer ovi kvadovi i služe za takve stvari kao što je FPV racing.
Emax250 je ram. Motori su super sta vise mogu da se koriste i na 4s ali za moje znanje je suvise i 3s :P
znam da su malo slabiji iskrivio sam jedan ali nisu ni nesto preterano skupi tako da nije mnogo strasno.
mislis na Multistar Baby Beast? http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__66423__Multistar_V2_2206_2150KV_Motor_The_34_Baby_Beast_34_V2_.html
i ja sam ih gledao ali mnogi su hvalili ove Sunnysky X2204S motore
--- End quote ---
hehe...meni je fabricki stigao (Sunnysky X2204S X2204 2300KV ) jedan sa toliko krivom osovinom da kada rukom okrenes vidis koliko baca, drugi malo manje, treci i cetvrti su ok...videcemo koliko ce bacati kada nabavim ESControlere, pa mozda mi uvaze reklamaciju...kupljeni su kod nas...
lazar89nis:
bas su im slabe osovine. to jest nisu same osovine koliko su ovi srafovi gore slabi :( ja sam jedan iskrivio u padu ali je udario u betonski zid tako da nije ni cudno mnogo :) ovaj drugi nemam pojma kako sam iskrivio ali samo pri vrhu pa kad stavim propeler nema neke vece oscilacije. dobar je jos uvek za ucenje :)
lazar89nis:
Na proslom letu mi je ispala jedna nogarica sa quada i poceo sam po netu da trazim resenje neko kako da je zamenim posto nisam imao iste duzine metalni odstojnik. Naleteo sam slucajno na netu da ljudi prave od vezica za kablove nogare pa reko da probam i ja :)
Najsira vezica koju sam imao kuci je 5mm pa sam odlucio njih da koristim. mislim da bi bilo jos bolje sa sirim.
Iseko sam 2.5cm duze nego rastojanje izmedju dva srafa na dnu rama, izbusio tankom burgijom vezicu na dva kraja. Zasrafio sam srafovima za ram na mestu gde se drzi ruka i na mestu gde je ranije bila nogarica.
Moram da vam kazem da je super sto se tice rastojanja od zemlje, veoma su lagane i ugibaju se pri sletanju :) koliko ce da potraju nisam siguran ali nije ni tesko da se naprave nove :)
Naiso sam na problem da sam morao da pomerim led diode i bio sam prilicno razocaran sto nece da budu pri kraju ruka vec ispod vezica, medjutim kad sam sve povezao i upalio LED shvatio sam da ove polu providne vezice svetle kao neonke :) evo par slika
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version