RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Glupost da ne moze biti veca!!
r-xx:
Ja sam cuo da ce i ptice morati da imaju dozvolu za prelet a i posebnu dozvolu za kenjanje sa grana.. :_D
Posebna je dozvola za ptice koje prelecu na jug, sa planom leta, i sve to taxirano, upuceno ministarstvu za letece pernate zhivotinje i letece sisare (slepi mishevi). Sa tim da slepi misevi nece morati da vade dozvole za snimanje jer su slepi.. :_D :_D
(fiu) (fiu) (fiu) (<--)
mirce:
@ r-xx :_D :_D :_D :_D
cakra:
--- Quote from: r-xx on March 27, 2015, 08:46:31 PM ---
Sa tim da slepi misevi nece morati da vade dozvole za snimanje jer su slepi.. :_D :_D
(fiu) (fiu) (fiu) (<--)
--- End quote ---
lol....
Oni ce morati da vade dozvolu od ministarstva zdravlja sa sve Hipokratovom zakletvom...jer ipak mogu da snimaju ultrazvukom... mmmm
(:beer:)
Daki:
Odoh ja po svoje mreže za pecanje, sve mi se čini da će naše ministarstvo biti zainteresovano za par komada...
Ovo je više manipulisanje masom tipa: Ne boj se narode mi imamo rešenje za teroriste sa dronovima...
()-()
marko.jovanovic:
Ja sam čuo da će slepi miševi biti izuzeti od plaćanja poreza na laksuz prilikom leta jer su ipak na neki način hendikepirani, a i takođe da će samo stariji moći da lete noću, dok ovi mlađi će moći isto samo uz prisustvo neke starije osobe bar prve 3 godine nakon što polože za licencu i polete. A ovo sa mrežama će biti unosan biznis posebno lovočuvarima koji su ih do sada spaljivali kada ih otmu od lovokradica
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version