AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
AVALA FILM KOŠUTNJAK
drjack:
Danas 22.4. 2015, dok neki tamo likovi, otvaraju koverte sa ponudama, trljaju ruke i stavljaju pečat na ovu ustanovu.... Slučajno sam se zatekao u probi Xexe i ovekovečio ovaj prostor za uspomenu.
I jedan selfi za kraj, ćao nema više
jojkic:
Ovo ti je dobra ideja. Već po kvalitetu lokacije, koju si snimio iz vazduha
očekujem prvo jedan ,,spontni,, požar u kome će stradati postojeći zapušteni objekti
a zatim i projekat novog Košutnjak Villa , tržnog centra Košutnjak i slično , od strane novih gazda
ak:
Ispravi me ako gresim, na tom tu delu putnicki avioni krecu u sletanje na Teslu.
drjack:
Prolaze preko drugog dela Kosutnjaka ali nisu nimalo blizu ove pozicije i dosta su visoko na tom delu. Vise su prema B. Brdu. A nije ih ni bilo u datom momentu.
marko.jovanovic:
Ja ne vidim ništa loše što je neu kupio bilo šta ovde u Srbiji pa makar od toga pravio i tržni centar ili šta već. Jednostavno njegova imovina i ima pravo da radi šta hoće sa njom...
To naše vezivanje za nekada dobre i MOŽDA profitabilne stvari će nas i dovesti do još gorih situacija.
Sem ako nije bila nameštaljka sve je tu po meni OK. Filmovi u SRBIJI propala stvar jer niti ima glumaca kvalitetnih kao nekada niti ima novaca da se snimi nešto iole ozbiljno i komercijalno isplativo.... Isto je i sa pomenutim PROJEKTOM NA VODI!
DA ne bude zabune MRZIM SVAKOGA KO SE BAVI POLITIKOM ali praviti halabuku oko toga da li će u 21 veku u sred CENTRA PRESTONICE da ostane ono ruglo od štajge i objekata oko nje ili da se gradi nešto što će bar izgledati lepo i novo ja tu nema nikakve dileme oko toga. Po suprotnoj logici i karton siti je trebao da ostane.
U ostalom CEO BEOGRAD ili bar NAJUŽI CENTAR GRADA kada pogledate malo iz nekog soliterčića i vidite u sred centra nekakve passaže sa straćarama po dvorištima ( koje uzgred iako trošne, meljive i raspale vrede kao 3 moje nove kuće) i fasadama koje se raspadaju to meni više izgleda na GETO nego na ceentar neke prestonice. A talkav je ceo potez tamo oko BRANKOVOG MOSTA KALIŠA.....
Isto je i sa ovim ili svim drugim propalim preduzećima. Nema više gotovo bilo nekad. E sada druga je priča što smo mi dozvolili da se to desi jer svaki narod ima vlast koju i zaslužuje....
Uzgred slike i kadrovi su dobro ispali!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version