RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Zephyr V-70 PRVI LET U SRBIJI!
MAVERICK:
--- Quote from: milomirts on April 27, 2015, 05:24:19 PM ---GAMA 2100 EPO ARF Model Motor Glider. ovo ti je za pocetnika jedrilica.imam je licno i mogu ti
reci da je fenomenalna a imas ih jos par koje su bas za pocetnike.
--- End quote ---
Pa ja odavno hocu da kupim tako neku jedrilicu, nego nikako da nadjem nesto povoljno
milomirts:
pogledaj u rc srbiji ja sam tamo kupio ima jos neke modele mada mozes da pogledas i kod zajka ima i on neke modele a ovaj
moj je bas lagan za letenje
MAVERICK:
Ovaj model mi izgleda zanimljiv:
http://www.rcsrbija.rs/avioni/jedrilice-sa-motorom/discus-epo-model-glider-motor-glider-2000-mm
Sta mislite o njemu?
Nego vidim da daju i stanicu i prijemnik uz nju a meni to ne treba, ne znam da li bi mi prodali bez toga po nizoj ceni. Ili cak da kupim ne znam da li bi mogao da prodam tu stanicu i prijmenik nekom ovde
rajker:
Pa svako ima neki svoj ukus koji mu se avion svidja.Ovde ces dobiti daljinac najverovatnije uparen sa prijemnikom.Ako imas za svoj daljinac spektrum i prijemnik,nemas problema.Jednostavno samo zamenis prijemnik i vozikas se sa dx6i.A ovaj daljinac ostavis lepo za simulator. ;namig
MAVERICK:
Ma naravno da cu to da uraidm, samo sto taj daljinac sto dobijem najverovatnije nece ni imati podrsku za simulator. A model mi se svidja zato sto se lako razmontira i sklopi za transport a i krila imaju produzetke tako da moze da bude i akorobatska i spora. Jedino ne znam koliko je to sigurno na ovom modelu so se samo navucu ti produzeci. Ne znam da li postoji sansa da u toku leta ispadnu?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version