RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

Zephyr V-70 PRVI LET U SRBIJI!

<< < (5/6) > >>

mirce:
Da mli imaš nekog da ti pomogne oko letenja?

Moždsa bi neko iskusniji moga da ti natrimuje model, pa da se ne mučiš i ne lupaš model.

Ne znam odakle si, ali svakako u mestu gde živiš ima neko ko ti može pomoći.

(pijemo)

sasa:

--- Quote from: mirce on April 27, 2015, 09:39:43 PM ---Da mli imaš nekog da ti pomogne oko letenja?

Moždsa bi neko iskusniji moga da ti natrimuje model, pa da se ne mučiš i ne lupaš model.

Ne znam odakle si, ali svakako u mestu gde živiš ima neko ko ti može pomoći.

(pijemo)

--- End quote ---

Ma...ima,nego su to sve baksuzi neki i ne zele da mu pomognu,nego kad bi neko hteo od vas...on bi vam bio neizmerno zahvalan.

MAVERICK:
Sale ne znam kad si slobodan, onaj dan me prvo drug ispalio mrzelo ga da ide samnom u trstenik a posle ni meni nije bilo dobro, boleo me stomak ceo dan.
Iskreno mrzi me da idem cak u trstenik da vezbam sa jedrilicom a zivim 20 metra od ovog naseg krusevackog aerodroma, ne znam kad si slobodan da odemo na polje nego opet pocinju ovi kisni dani, ja danas isprobao jedan kratak let od 2-3 minuta bio je mnogo jak vetar.

sasa:

--- Quote from: MAVERICK on April 27, 2015, 10:16:33 PM ---Sale ne znam kad si slobodan,
Iskreno mrzi me da idem cak u trstenik da vezbam sa jedrilicom a zivim 20 metra od ovog naseg krusevackog aerodroma,

--- End quote ---

Da bi saznao kada sam slobodan,moras da me pitas.
A,to sto te mrzi da ides u ts,e za to nema leka.
Mi iz KS ,ne idemo u TS,zato sto nemamo aerodrom,vec zbog druzenja.
Dolaze ljudi iz cele centralne srbije pa cak i iz BG-a,i na takvim skupovima ti moze pomoci  skoro svako.
E sad,tvoja je odluka...srecno

magic:
Sve cekam da neko kaze coveku nesto pametno za ovaj model ali nikako! Kao prvo ovo nije jedrilica za jedrenje, ovo je hotliner! A to znaci digni je brzo visoko, u poniranju naberi brzinu i opet u penjanju radi neke akrobacije. To sto je impeler je samo fora, po meni cak i malo bazveze, ali OK, malo je drugacija pa je mozda i zanimljivo.

Ovo ni slucajno nije pocetnicki model, bilo bi pametno da gas na stanici ogranicis na 60% za svaki slucaj jer ces u trenutku panike dodati gas umesto da ga oduzmes. Komande na minimum sa velikim expoom i nikako ne sam na livadu.

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version