RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
[Hrvatska] Pravilnik za bespilotne letelice
bora61:
Cela poenta je u tome da se neki boje sopstvene senke, pa u vezi tim , ` ajde da oderemo raju sto se vise moze`.
Najteroristickija drzava na svetu, pogodimo svi koja je ta, pravi zakone koje mora postovati ceo svet ?!
jojkic:
Nego šta ćemo mi sa ovim našim ,,VAZDUPLOHOVIMA,, :)
Ono o čemu je pričao. čini mi se da je:
http://www.cad.gov.rs/docs/regulativa/Zakon%20o%20izmenama%20i%20dopunama%20ZVS%20%28Sl.%20glasnik%20RS,%20broj%2045-15%29.pdf
To jest koliko sam video ubacuje se pojam bespilotni vazduhoplov, član 3 člana 10 i ostali leteći objekti, spominje se
Mrzelo me da čitam, dalje, čekam da mi onaj iz skupštine na nekom prenosu sednice objasni sa gorčinom u ustima o čemu se radi ...
marko.jovanovic:
TReba sačekati pravilnike koji će dodatno da zapže čorbu u zakonu neće izgleda pisati ništa konkretno.
A ako likovi poput g. VAZDUPLOHOVA budu izrađivali i pravilnike onda nam se crno piše izgleda.
Ima da nam uedu i obavezno otvaranje firme ili szr radnje da bi se letelo sa avionima.
Nadam se da će prepisati zakon od Hrvata mislim bolje po nas jer ovi naš kada izmisle toplu vodu onda baš izmisle.
gizmo:
A Hrvatski zakon je kao dobar po RC letenje?
marko.jovanovic:
Pa ne kažem da je dobar ali kada se ovi naši uhvate pisanija pravilnika videćemo koliko je u stvari dobar.
Jer u obzir će se sigurno uzeti incident sa DRONOM (uzgred naježim se kada spomenu taj naziv)
Da li neko zna kako je u ostalim zemljama EU?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version