AERIAL PHOTGRAPHY > OPREMA
Blackmagic Micro Cinema Camera
cakra:
Mislim...neko poceo da razmislja i na ovu temu...a da nije DJI :)...znam, mnogi ce sad "....ne snima u 4K..." :)
https://www.blackmagicdesign.com/products/blackmagicmicrocinemacamera
Vreme je da prodam gopro :)...
(<--)
marko.jovanovic:
Sve ima svoju cenu.
GOPRO je kompaktniji i uz njega dobijaš dosta stvari što uz ovu kmeru ne.
A kada počneš da kupuješ dodatke tek onda će da vidiš koliko sve to košta i kako je gopro u stvari jako dobar naročito što za cenu ove možeš da nađeš 2x gopro 4 black pa ti vidi.
Ne kažem da je kamera loša ali ideja akcione kamere je po meni bolja kod gopro iz razloga gabarita....
gizmo:
Crni Marko...to je kao da poredis Yugo45 sa Ferarijem :sljus
marko.jovanovic:
Pa vidi ovako ako će mo pravo postoji i nad popom pop odnosno i nad ovom kamerom ima kamera....
Ja pričam sa stanovišta ACTION kamera za koje je GOPRO mama i tata kako po gabaritima tako i po karakteristikama odnosom cena i kvaliteta....
Naravno da je GOPRO ništa za tamo neku kameru koju koriti IMAX u svom studiu ali koliko para toliko i muzike.
Ovo mi nekako glomazno izgleda za obične ljude...
A da ne pominjem podvodna kućišta za ovako nešto.....
cakra:
Opet mlatimo praznu slamu... :jaki: ;)
Pa ovo je upravo high end action cam!
Ovo ce da oduva gopro u nekoj profesionalnoj ili ako hoces i u poluprofesionalnoj upotrebi...nemoz ih ni porediti, da budemo iskreni...:)
Kao sto se na linku moze videti...srecnici ce imati potpunu kontrolu nad kamerom preko sbusa ili 4 servo ulaza...ili preko lanc...
Jedino sto je meni tih 999 dolara-nedostizno (nene)...mada 4e ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version