RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Спортски аеродром "13. мај" 17. 05. 2015.

(1/3) > >>

presko:

Таман сам се уплашио да ћу бити сам на ливади, с обзиром да је велико друштва било предходног дана.

http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,13987.msg100870.html#msg100870

Међутим, летачи су се, у солидном броју, појавили и данас.

Дан, скоро није био овако леп.

presko:

Имали смо и госта из Крагујевца.

Цока опуштено.

И један нов модел.

pnedic:
Zamolio bih drugara sa ASW28 da nam prenese iskustva sa ovom jedrilicom. Vec je neko duze vreme merkam na HK u nameri da je pazarim. Jako mi se svidja, a na HK je ocenjena sa 5 zvezdica gotovo 100%. I da li ima dovoljno prostora za bateriju 3S od 2100 do 2200 mAh ?
Jos jedno pitanje: da li je nabavio sa EU skladista ili sa global, u smislu transporta. Sa transportom (iz EU) bi me izaslo 115 Evra. Trenutno je backorder na EU.

marko.jovanovic:
Ako i kupujete bilo šta sa HK i ako je to EU skladište savetujem vas da pre kupovine kontaktirate VLADU ili ADAMA jer kada dođe na carinu i tu zna da boli po džepu pa se onda kupovina preko njih po meni naročito za te velike modele više isplati

presko:
Др Зуба нам се мало успавао, али је ипак оправдао репутацију.

Нема ветра и сасвим друга прича.

--- Quote from: marko.jovanovic on May 19, 2015, 07:16:44 PM ---Ako i kupujete bilo šta sa HK i ako je to EU skladište savetujem vas da pre kupovine kontaktirate VLADU ili ADAMA jer kada dođe na carinu i tu zna da boli po džepu pa se onda kupovina preko njih po meni naročito za te velike modele više isplati

--- End quote ---

Успут бих замолио аудиторијум да послуша савет господина Марка, како би се човек осетио бар мало корисним на овом Форуму.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version