RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Спортски аеродром "13. мај" 17. 05. 2015.
r-xx:
(pijemo) (pijemo) (pijemo)
marko.jovanovic:
--- Quote from: presko on May 19, 2015, 10:52:28 PM ---Др Зуба нам се мало успавао, али је ипак оправдао репутацију.
Нема ветра и сасвим друга прича.
--- Quote from: marko.jovanovic on May 19, 2015, 07:16:44 PM ---Ako i kupujete bilo šta sa HK i ako je to EU skladište savetujem vas da pre kupovine kontaktirate VLADU ili ADAMA jer kada dođe na carinu i tu zna da boli po džepu pa se onda kupovina preko njih po meni naročito za te velike modele više isplati
--- End quote ---
Успут бих замолио аудиторијум да послуша савет господина Марка, како би се човек осетио бар мало корисним на овом Форуму.
--- End quote ---
Ja sam samo dao dobornameran savet koji dolazi iz čistog mog iskustva kupovine raznoraznih stvari sa HK
Niti sam imao nameru da pravim nek reklamu niti da nešto zaradim samo sam hteo da pomognem ljudima da znaju da postoji i alternativna opcija kod ovakvih kupovina a naročito pri kupovini modela preko neke vrednosti određene težine...(naravno pri tome sam zaboravio da pri kupovini NEMATE povlašćen položaj, nekoga u instranstvu, hrvatskoj, mađarskoj, rumuniji ili drugoj članici EU, nego ste običan kupac bez veze i šeme za uštedu)
E sada pošto određenima vređam EGO pa ne mogu da se suzdrže od sarkazma tu ja niti mogu da pomognom savetodavno niti imam nameru a i nisam medisinske struke.
A i naš narod ima lepih uzrečica koje ne bih sada da navodim da ne bi počeo svađu jer je na ovom forumu naboj elektriciteta jako velik.
Ako neko ima problem sa mojim pojavljivanjem zašto se onda i prijavljivao na forum koji bi trebao da bude javan....
presko:
Дача је подешавао свој хели.
rajker:
:)aplauz lepo druzenje :)aplauz
pnedic:
Ja ne dobih odgovor od kolege vlasnika ASW28. A Prica otisla na pedesetu stranu.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version