RC MULTIKOPTERI > PITANJA POČETNIKA O MULTIKOPTERIMA

Imam vise akcionih kamerica a treba mi quadcopter, moze pomoc?

<< < (13/14) > >>

lazar89nis:
iskreno mislim da nece niko da te dira sto se tice uvoza :) kad vidis koliko je mali Hubsan ima da ti bude jasno zasto nece niko da te dira. Ja sam kupio sve zivo do sad i nikad me niko nije dirao.

To sto je neka budala uletela na stadion sa zastavom nije drzavna opasnost pa da brane sad uvoz. kao prvo imas firme koje ih prodaju i legalno uvoze. pa isti djavo da li kupis od njih ili sa kineskog sajta ti svakako mozes da napravis incident...

Moja preporuka uzmi nesto velicine Hubsan x4 ili blade nano i pocni da vezbas. kasnije ces moci da napravis odluku da li kupiti kod nas neki veci, sklapati od nule nesto cool ili mozda kupiti sklopljen vani. Ja bih sta vise mozda bio voljan da ti sklopim ukoliko nabavis delove posto je meni to zanimljiv proces :) ja sam vise vremena ulozio u sklapanje i menjanje mog nego u letenje :)

Sta vise stize mi rasklopljen 3d printer za nedelju dana pa cu da pocnem i da stampam i modifikujem ovaj moj 250 :D

pavle:
@zbabic Bice, evo polako se uigravamo, jos samo da se opremim :)

Ma nikad se ne zna sa carinom. Do sada sam samo jednom imao problem i morao da idem da pravdam neke stvarcice, ali verujem da ce cim vide DRON ma koliki, da me zovu.

Evo, ja sam blizu da kupim ovaj mali. na GB kosta oko 27$. Pa cim stigne ,javljam.

Za sada cu poceti sa ovim cisto dok ga ne izlomim nacisto, onda prelazim na nesto tipa DJI F450, gde cu probati da nesto sklopim sam, uz nadam se pomoc ljudi sa foruma :)

lazar89nis:
Syma X5C nije mali :P ali dobro. mozes i od tako neceg da pocnes

pavle:
Ovo je cak i klon od Syma X5C :) Dakle kopija kopije, nema lepseg a ni jeftinijeg. Evo upravo cu naruciti jedan, pa se javljam za nedelju, dve kad stigne.
Inace, gde u Nisu letis?
Posto planinarim cesto, kada naucim da letim, voleo bih da nosim quad na planinarenjima, samo dok naucim. A i u planini je bezbedno, osim ako ne odleti negde.

lazar89nis:
do sad sam uvek leteo ovde:

https://www.google.rs/maps/@43.34659,21.894003,3a,75y,353.1h,85.73t/data=!3m4!1e1!3m2!1sd2elNZJLH7_m3tNlb3CeTA!2e0?hl=sr

mada mozda predjem i na bubanj posto mi je malo blize.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version