RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > TRENAŽNI MODELI

Izrada prvog trener modela

<< < (22/30) > >>

uros2002:
Ok, Hvala svima.

Shvatio sam sta treba da uradim.
Sad moram da porucim balze posto mi zafalilo. Takodje i Folije za presvalcenje moram poruciti.

Nadam se da cu sutra da uradim zice i kacenje za trap.

Da li mogu zice od kisobrana debljine 2mm za prednji trap?

I moze li neko da mi objasni jos jednu stvar.
Imam ovaj prijemnik kao na slici

Povezivao sam ga vec na predhodni model koji sam pravio od karton pene.
Sada me interesuje posto je stanica sa 4kanala i ovaj prijemnik je sa 4kanala.
Prema crtezu sa slike sve radi kako treba.

Pitanje glasi.

Cemu sluze gornja dva prikljucka iznad RUDDERA?

1 - ????????????
2 - ????????????
3 - RUDDER
4 - THROTTLE
5 - ELEVATOR
6 - ELERON

Hvala svima.

alzo:
Trebalo bi da je jedan za napajanje preko baterije ako je to potrebno a drugi za bindovanje a te zice mislim da su tanke za trap....dobro napredujes  :)aplauz

uros2002:
Pozdrav,

Za bindovanje ima dugme sa suprotne strane pinova vidi se po sredini malo dugmence.

Sad sam video da slika koju sam postavio nije dobra. To jest crtez koji je hemiskom olovkom nacrtan ima jos jedan red pinova.

1 - ????????????
2 - ????????????
3 - ????????????
4 - RUDDER
5 - THROTTLE
6 - ELEVATOR
7 - ELERON

Znacui prva tri reda cemu sluze?

alzo:
Onda taj prijemnik ima jos kanala koje ti sa tom stanicom ne mozes da iskoristis...recimo spustanje trapa,odvojeno povezivanje serva na eleronima...jedan je sigurno za bateriju ako nema dodatnih sa strane..recimo ovako nesto

http://shop.malaivanca.com/kupi/ar610-dsmx-6-kanala-prijemnik-za-rc-avione-402759

sloba_b:
Tanka ti je ta žica za trap. Nije bitan samo precnik, treba da nadjes zicu od opruznog celika tj da je zilava a ne onako mekana kao npr paljena zica. Ja sam tako neku zilavu 2mm , od zice za bandas na bicikli, koristio na mom manjem i laganijem modelu i na granici je da bude preslaba, tako da ces ti sigurno morati neku malo jacu da stavis ili trap da pravis od duple zice.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version