RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > TRENAŽNI MODELI

Izrada prvog trener modela

<< < (26/30) > >>

uros2002:
Pozdrav,

Danas sam poceo da oblikujem zavrsetak krila.
Spoio sam oba krila trakama i poceo da oblikujem.
Predhodno sam isekao sablon za donju stranu i iscrtao na oba krila. Yatim oblikovao spoljasnju ivicu do linije koju sam iscrtao i tada spojio dva krila kao na fotografijama.

Sutra nastavljamo sa obradjivanjem krajeva i nadam se sa ugradnjom servo motora u oba krila.
Zatim sledi ugradnja servo motora u trup za horizontalac i vertikalac. Provlacenje buzira kroz trup za komande repa.

Potrebno mi je ako neko ima da proda:

4kom - Stoppers za klavir zicu 1mm
4kom - Plastic Clevis za klavir zicu 1mm
1kom - servo motor HK15178 Analog Servo
2m - folije za presvlacenje Zuta, Crvena i Bela boja

Ako neko ima da proda neka se javi na PM ili 0631170412

Ako ne porucicu i cekati dok nestigne.

Hvala unapred

marko.jovanovic:
Ne znam da li si pročitao moju prethodnu poruku ili me ignorišeš poput mnogih ali samo sam hteo da ti pomognem.
Učiniću to još jednom slikama pa ti sada odluči šta ti je najbolje, najjeftinije, najpouzdanije i najdostupnije rešenje tvog problema.

Nadam se da ti je jasno koji kraj ide i gde.
Onih nosača za matične ploče od kompa imaš kod svakog servisera koji će ti dati za DŽ samo gledaj da budu sa što tanjim navojem dole da može da stane na servo ruku. Od dole umesto navoja ako ga nemaš možeš koristiti super lepak, vrući lepak ili drugi vid osiguranja od ispadanja stopera iz servo ruke

uros2002:
Hvala Igore,

Nisam ignorisao poruku, znam za takav nacin montiranja.
Jednostavno gledam ako neko ima da proda kupio bih one plasticne a ako ne pravim ovako.
Ovde kod mene u selu nema servisera racunara i nemam od koga da uzmem ove drzace maticne ploce.

Pogledacu jos malo da li neko od drugara ima ako ne porucicu pa kad stignu.

Hvala jos jednom.

Svaka pomoc mi dobro dodje tako da ne ignorisem niti jednu poruku koju mi neko posalje.

Pozdrav

shimano:
http://www.rcsrbija.rs/linkage-stopper-m3-x-2-x-l112-mm-10-pcs?filter_name=link%20stoper&page=2
ili
http://www.rcsrbija.rs/linkage-stoppers-d18-mm-4-pcs?filter_name=link%20stoper&page=2

shimano:
Moj savet ti je da plastične viljuške (clevis) zameniš metalnim, one na slici deluju više nego nepouzdano. Takodje, klavir žica od 2mm je bolje rešenje, neće doći do savijanja komandni visine i pravca, neće se odraziti ni na težinu.  ()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version