RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > TRENAŽNI MODELI
Izrada prvog trener modela
marko.jovanovic:
E stvarno za cenu led modula kojih ti treba eventualno 3 ne treba sezezati i cimati.
Stvarno džaba.
uros2002:
--- Quote from: uros2002 on September 14, 2015, 04:53:48 PM ---Havla na odgovoru.
Da li neko ima detaljniji plan da mi posalje.
.........
--- End quote ---
Izvinjavam se ljudi moja greska.
Kada sam napisao ovo gore mislio sam na detaljan plan Telemastera 400.
Mislio sam na ovo sto je napisano i sto sam podebljao
--- Quote from: tibeteagle on September 14, 2015, 04:19:30 PM ---Ubaci samo žice, a koje ćeš LED diode da staviš posle prvog leta, kako ćeš ih povezati i sa čime ih napajati vide ćeš.
Da bi imao i drugi let, sada je mnogo važnije da obratiš pažnju na konstrukciju modela, uglove i slično. Imaš veoma siromašan plan iz aspekta razrađenih detalja a kako znamo, suština je uvek u njima.
--- End quote ---
Hvala svima i izvinjavam se na gresci.
djordjevicaca:
--- Quote from: tibeteagle on September 14, 2015, 05:36:03 PM ---Praviti ove module se ne isplati.
--- End quote ---
Problem će biti naći module... na HK-u su, stalno, na backorder-u. JA sam jurio i na kraju sam kupio modul sa ping pong lopticama, da pih dobio modul sa dve LED koje mogu ili da bljeskaju ili da konstantno svetle. U krajnjem slučaju može i da se napravi modul, a za početak mogu samo da sijaju diode koje je pripemio...
alzo:
Negde sam procitao da je covek iskoristio ona led svetla za bicikle, kod kineza ih ima za 150 kinti pa mozda moze da se iskoristi mmmm
bjanko:
Ja verujem da mogu ova svetla da se iskoriste za rasvetu na avionu ja sam kupio za biciklo komplet prednje i zadnje svetlo silikonsko i stvarno sam prezadovoljan a nije mnogo ni tesko a ni veliko a bas jako svetli a imas opcije da menjas modove da li hoces konstantno da svetli ili trepti.Dolaze u kompletu belo prednje i crveno zadnje , belo iskoristis na prednjem delu na nosnom tocku ili negde napred a crveno pozadi da trepce i verujem da ce biti extra efekt.Ima na kineskim sajtovima a ko ne moze da ceka ima i kod nas ja sam kupio preko ovog sajta http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-oglasi/oprema-93/rasveta-97?page=1
Pozdrav i srecna gradnja
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version