RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Zvanican odgovor Carine o uvozu "dronova"
motorola_la:
To se sigurno misli na ovaj deo u prilogu
Danijel:
PAVLE JE NEKRUNISANI KRALJ FORUMA
Citajuci ovo pismo u najmanju ruku sam pomislio da je pavle narucio neku munju od drona 3 metra sa 20 motora da se cude carinici kad stigne ta grdosija.
kad ono shvatih (pijanoo) ()-() ()-() ()-()
jojkic:
Ne znam koliko ovo može da ti pomogne.
Ja kada sam preko net-a kupio i dobio UPS-om , Phantom FC 40 , koji je doduše imao naziv na kutiji DJI Phantom with FC 40 kamera
Evo kako to sad biva u zivotu, ne mogu da nadjem papire, a znam jos da sam ih ranije i nosio sa sobom, za svaki slučaj :(
U svakom slučaju je bio ocarinjen kao Kamera na daljinsko upravljanje :D , da naravno to je bilo prošle godine, pre stadiona, još u Februaru, Martu ...
E sad tom prilikom, sam isto potpisao samo izjavu da je za ličnu upotrebu.
Zbog toga ti ovo i pišem, ako je tako ne precizno formulisano, a već si se zainatio da probaš da pobediš sistem , da probaš sa izjavom da je za ličnu upotrebu, da im pošalješ, pa da vidiš našta će ti tako odgovoriti ....
pavle:
Hvala svima na savetima, videcemo sta ce biti.
Kada sam slao upit za letelicu, poslao sam im slike i link. Medjutim tada sam hteo da kupim Cheerson CX - 20, koji je ipak srednje velicine.
Narucio sam ipak mnogo manji, tako da se njihov odgovor odnosi na Cheerson CX - 20, mada ne verujem da su uopste i gledali link i proucavali nesto mnogo. Tako da je odgovor generalno za sve "dronove" uopste, pretpostavljam.
Gledajuci ovu listu, onda stvarno ne treba da bude problema. Videcemo, prvo stize ova zujalica, a kasnije za par nedelja/meseci mozda nesto vece, kada se naravno uvezbam.
gizmo:
Za 3 para Aligne plasticnih elisa sam dobio poziv sa carine da donesem dokaz o vrednosti, dokaz o pravu na uvoz i dozvolu nadleznog ministarstva :_D (___)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version