RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

djordjevicaca

<< < (6/7) > >>

Gabor:
Lep model, dobar odabir!!!  (pijemo)

djordjevicaca:
Puzzle  za duge zimske dane su tu :big smile

Sad da se prikupe svi potrebni CA  i Epoxy lepkovi... Oni u uputstvu navode nekih 4 vrste CA lepka i dve vrste Epoxy-a  mmmm
U domaćoj radinosti bi to moglo i sa jednom vrstom CA gela i belim lepkom umesto epoxy-a, pošto je nemoguće sve to nabaviti kod nas, a i u okruženju  :sljus

zajko:
Savetujem... 1 mala tubica CA Gela i 1 pakovanje malog EPOXY 5min (ovo ima svuda da se kupi za male pare) i jedno veče za lepljenje i sastavljanje...
Kad se prosuši, drugo veče za ubacivanje motor/ESC/Servo i sutradan >fijuuu   (<--)

djordjevicaca:
Zajko,

Hvala na savetu, 99,9% ću ispoštovati. Onaj 0,01% je da neću baš da da ga završavam za dva dana  :big smile

Vreme je sve lošije i lošije, a dani sve kraći. Treba nešto i da se radi od kad padne mrak, dok se ne ode u krevet. Osim da se prave sitna deca...  lol

zajko:
To... na kraju, sto rece ... moze i bez da se prave deca   ;namig   samo zabave radi

Ali ako već imaš vremena i hoćeš da se igraš i uživaš u pravljenju... meni se J-3 svidja kad ima neku rasvetu... dok nisi poceo sa lepljenjem delova,
nadji nekgde neku sto tanju žicu i izvuci od mesta prijemnika do krajeva krila po 1 paricu, ali čelo kraja krila nit gore nit dole, izvuci gde bi zeleo landing light, kod njega lepo izgleda na 1/3 od trupa na napadnoj ivici krila, sad samo ne znam da li je levo ili desno krilo, mislim da je desno... na vrh RUDD i kod zadnjeg upravljivog točkića, a ja ti saljem LED (sa nosačem) landing BELO, desno krilo zelena, levo crvena, vrh Ruddera crvena, dno RUDD bela (ove dve bi trebalo da budu flashing, nisam siguran, ali mislim da imam i to)... na kraju lepo izgleda, ako se pedantno odradi, daje mu Scale fazon ..
 ()-()

E sad.. lepše je kad je STROBO... ali... tvoj avion ipak spada u manjeg raspona.. pa će i ovo biti OK

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version