RC MULTIKOPTERI > PITANJA POČETNIKA O MULTIKOPTERIMA

Problem sa propelerom

<< < (6/7) > >>

zajko:

--- Quote from: pavle on June 28, 2015, 11:48:07 AM ---Hvala na savetima, evo upravo sam probao malo da produvam :) ali nece. Imam onu pumpicu za fotoaparate, ali izgleda da je motor u pitanju. :(
Kinesko sr..... Kako kazu kolko pare tolko muzika.
Da li ima kod nas ovih motorcica negde?

--- End quote ---

Ne bih da solim pamet, ali i sam si rekao "kolko pare, tolko muzika"  ... sad mu ovo dodje kao bacene pare, kolike god da su, izgubljeno vreme, maltretiranje, a takoreci nisi ni poleteo, niti upoznao sve to.... motorcici ne mogu tek tako da se kupe, daj motorce... treba dimenzije i sve ostalo da se gadja, mozda pase od nekog ali ko to da zna... kao sto rekoh zilion puta za pocetnika je uvek bolje, kvalitetno, RTF, znaci i malo skuplje, ali na kraju ispadne jeftinije i lakse
Medjutim ovde se svi bora da uvale pocetnika u ovako i slicno stanje, pa onda kuku lele  :sljus

Uzdravlje  (pijanoo)

mishko.bb:
Koliko vidim kopija syma x5c

A za Syma x5c imas rezervne delove u NS, proguglaj i naci ces... pozz

pavle:
Ma nasao sam vec delove, delovi nisu problem, problem je ovaj kvadkopter koji je poludeo. Leti kako mu odgovara, posandrcao nacisto. Ali LED svetla su mu super, mislim da cu da ga rasturim i ostavim u basti da svetli u najgorem slucaju.

mishko.bb:
Da mu nisi kacio neke firmirane lipo baterije i vece kapacitivnosti, npr. gens ace, turnigy...
fabricki na tim kineskim pise da su lipo bla bla... i kada im nakacis neku pravu (markiranu) lipo poludi elektronika nacisto...

pavle:
Nisam nista dodavao jos uvek. Moracu da ga rastavim i da vidim sta je problem, lud kvadkopter nacisto.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version