RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Novi pravilnik za dronove u Srbiji
marko.jovanovic:
Šta da vam kažem. Na jednom skupu leti čovek fantoma i to iznad glava klinacaa koji su bili u luna parku. O tome sam već pisao ali evo i ovde ću. Ja priđem policajcu i kažem mu da nađe to lika i da mu zabrani tako nešto. Prvo me je gledao belo kao da sam BUDALA a onda je sledilo pitanje pa gde ja njega brate da nađem. Morao sam da mu objasnim kako se čuva ovca na papiru time što sam rekao da prati letelicu koja neće dugo leteti i da nađe lika. Naravno ništa se nije desilo.
A ja sam ispao BUDALETINA
mirce:
Šta se čudite, ko god je bilo šta probao da uradi, unapredi, ukaže, obilo mu se to o glavu...
Zato smo tu gde smo, zato "ima" modelarskih klubova koliko ima, zato je nivo modelarstva tu gde je, zato je i ovaj Forum takav kakav je, na kraju krajeva, zato smo i kao država tu gde smo...
Ljudi probaju da doprinesu, pa kad posle nekog vremena vide da od toga nema ništa dignu ruke i bave se za "svoju dušu".
Forum je najbolja slika toga...
Gde su svi oni modelari koji se godinama, decenijama bave ovim hobijem, oni puni znanja i iskustva?
Normalno, nema ih...
Da ima klubova, da je VSS "uključen" i sve po redu, cela situacija u modelarstvu bi bila drugačija, pa i sad sa ovim zakonom o dronovima...
Kad se kupi recimo dron, trebalo bi da se ode u lokalni, gradski ili neki klub, gde će novajlije dobiti informacije i savete.
Upoznaće se modelari, saznati gde i kada idu na letenje, a onda će na aerodromu čuti i videti svašta interesantno.
Toga svega naravno nema...
Zato je "svaka vaška obaška", sranja se dešavaju, a ljudi koji nemaju blage veza sa modelarstvom "kroje kapu" i donose zakone.
Obaška što smo mi država bahatih, "pametnih", prepotentnih ljudi, kojima ni zakoni ništa ne mogu, a tek kad ih nema ili su nedorečeni...
mmmm
zajko:
:)aplauz Svaka ti je ka u Njegusa ! :)aplauz
Daki:
Klubova ima, meni pada na pamet barem pet koji su clanovi VSS-a. Dakle, predstavnici klubova kad ste se vec prihvatili da budete predsednici i sekretari itd. put pod noge i na javnu raspravu, to vam je u opisu funkcije.
mirce:
Koji su to, sem subotičkog?
Ovaj tekst bi se mogao "preslikati" u temu o kojoj se priča...
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/578196/DIJAGNOZA-BESPUCA-Miodrag-Zec-za-Blic-Srbija-proganja-znanje/komentari#ostali
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version