RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Novi pravilnik za dronove u Srbiji
Sava:
http://www.telegraf.rs/vesti/1941844-kazna-150-000-dinara-ili-2-meseca-zatvora-zabranjuju-se-dronovi-u-srbiji
Toliko para nemam pa kada me uhvate, pravac Šabac, najbliža apsana. Odmah u mesecu Maju, tada se seje krompr. E sad ne lezi vraže, neću imati mira pa posle 1000 dinara radni dan, zbog novog prekršaja, ponovo apsana. Kada ? Pa u Septembru. Zašto u Septembru ? Pa tada se vadi onaj krompir koji sam zasejao u Maju.
Nazdravlje, posle 40 ( četrdeset) godina modelarenja počinjem sa gajenjem ćuraka.
marko:
A svi koji su ucestvovali u pravljenju zakona ce biti zapamceni kao ljudi koji su ubili modelarstvo u Srbiji. (___)
M. (pijemo)
firebird:
Svuda u svetu se donose zakoni i propisi ali se odnose isključivo na "dronove" , nigde se u tim pravilnicima ne pominju rc modeli jedrilica, aviona i helija.
Kod nas je to sve strpano u isti koš, zato i izaziva ovoliki revolt i nezadovoljstvo. >:(
Danijel:
Ljudi kod Zajka platis clanarinu i od tad jedini zakon je Zajkov Zakon clan 44 stav 1 i to ne bi razumeo niko ali postuj leti i cuti.
Sada je uvezao ove jos lakse oko 200gr snima leti jeftino milina a jos nevidljiva.
Tako da zakon modelare koji postuju zakon Zajka ne dodiruje.
Zakon se uvodi zbog ljudi koji se osile kod Zajka i pravo u grad da se pohvale masi kako njihove letilice snimaju, lete same i vracaju se kad iskljucis stanicu.
Cika Zuba r-xx bi morao do kraja zivota svim modelarima da vadi zube kako bi platio registraciju samo za njegove modele. Jedino ako mu daju na rate i uz bus plus popust na kolicinu.
Ja garantujem da moja ni jedna letilica ne prelazi pola kg. Kunem se u kantar sa Cvetkove pijace.
Tako da je moje misljenje da ce se zakon primenjivati samo na dokone ulicne drono snimace i pucace.
marko.jovanovic:
I čika Sava ga je nagrabusio kada mu dođu a puna kuća neregsitrovani modela potencijalnih ubica..... :big smile
Čika Savo daj da rešimo više taj osovinski vod pa da na proleće se smejemo sa nekog jezera ovima što lete neregistrovani (dok nam lučka kapetanija ne donese pravilnik) :sljus
Zbogom pameti.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version