RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Novi pravilnik za dronove u Srbiji
mirce:
Posle svega napisanog, analizirajući šta se piše, šta se radi i kako ovaj Forum izgleda, moj najozbiljniji predlog je da se lepo pozdravimo i ugasimo ga.
Najozbiljnije to mislim.
Ne treba to nama...
Ljudi koji se ne poznaju, koji se nikada nisu videli svadjaju se, prepiru, vredjaju...
Pogledajte datume i rubrike o konkretnom modelarstvu, izradi modela, rubrike o motorima, itd. Niko ništa ne piše mesecima...
Ono o čemu se piše, niko ne komentariše...
Oglasi se gledaju, ali se ništa ne prodaje...
Livada nije modelarska tema, tih stvari ima na Internetu na tone, ionako se sve skida odatle...
Posle ove teme i ovih natpisa, šta mislite, da li će neko najaviti neki skup ili druženje?
Samo još to fali, pa da nas pohapse...
Svrha ovog Foruma se davno ugasila, a ovih par dokonih koji se javljaju na svaku temu neka otvore Facebook nalog ili Twitter, pa mogu da pišu i pljuju sve i svakoga do mile volje.
Mene iskreno ne interesuju ni dronovi ni kompletna ova priča, ali 13 strana da napunite glupostima, to nije normalno...
Ajde Saburo, Gile, Gagi ili ko je tu glavni, "ugasite svetlo i zatvorite vrata"..
Bilo je lepo dok je imalo smisla...
Dragi prijatelji modelari, sve najbolje i dovidjenja prijatno...
(pijemo)
marko.jovanovic:
@prekobarci
To što ja pljujem državu to je moje lično pravo jer živim u istoj, plaćam joj porez i hranim je na neki način. Ja mrzim DRŽAVU SRBIJU a ZEMLJU SRBIJU OBOŽAVAM I POŠTUJEM!
Ako mislite da je ovde sjajno i da država je idealna, da misli na svoje građane što ste onda tamo otišli odakle komentarišete?I batalite BUKVALISANJE o tome kako sam nepristojan i pitao kolika ti je plata. To je trebalo da bude figurativno samo da se čisto poredi STANDARD preko bare i ovaj ovde ako ga ima uopšte, opšte stanje društva....
Kome nije jasno neka misli o meni šta hoće i da sam prostak i da sam vandal i da sam primitivac, neobrazovan, bezobrazan.... Vazda sam komplimenata zaradio do sada pa sam navikao. Ljudi koji su me upoznali najbolje neka svedoče o tome...
A kada smo kod demokratije postoji ona stara izreka da je demokratija sistem u kome 20 BUDALA može da preglasa 5 pametnih.
Što se na žalost u Srbiji jako često dešava u poslednje vreme. Kladim se da nemate pojma ko vam je ministar finansija u toj tamo dalekoj zemlji a ovde mala deca znaju ko im je pomoćnik savetnika ministra za prosvetu koliko nam svakodnevno pune glave i iskaču iz frižidera stalno!
@Gizmo.
@Saburo.
Tačno sam znao da će se ova rasprava posle svakog mog komentara pretvoriti u besmisao i da ću kao i do sada popiti BAN bez razloga i povoda.
Lepo sam napisao da se čovek ne ljuti što mu tako kažem i niko nije PRSTOM UPINJAO NI U KOGA. Samo sam rekao ako želite da vam prevedem da se rasprava vodila bez i jednog obaveštenja kada je bila šta je na njoj bilo i ko je učestvovao što smo na žalost jako kasno saznali odnosno gore u pre nekom postu.
rajker:
mmmm nemojte vise da se svadjate,nije ovaj forum za to namenjen,,,,uzivajte dok se jos moze ;namig
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,11481.msg107548.html#msg107548
bora61:
--- Quote from: marko.jovanovic on January 11, 2016, 09:54:48 PM ---@prekobarci
To što ja pljujem državu to je moje lično pravo jer živim u istoj, plaćam joj porez i hranim je na neki način. Ja mrzim DRŽAVU SRBIJU a ZEMLJU SRBIJU OBOŽAVAM I POŠTUJEM!
Ako mislite da je ovde sjajno i da država je idealna, da misli na svoje građane što ste onda tamo otišli odakle komentarišete?I batalite BUKVALISANJE o tome kako sam nepristojan i pitao kolika ti je plata. To je trebalo da bude figurativno samo da se čisto poredi STANDARD preko bare i ovaj ovde ako ga ima uopšte, opšte stanje društva....
Kome nije jasno neka misli o meni šta hoće i da sam prostak i da sam vandal i da sam primitivac, neobrazovan, bezobrazan.... Vazda sam komplimenata zaradio do sada pa sam navikao. Ljudi koji su me upoznali najbolje neka svedoče o tome...
A kada smo kod demokratije postoji ona stara izreka da je demokratija sistem u kome 20 BUDALA može da preglasa 5 pametnih.
Što se na žalost u Srbiji jako često dešava u poslednje vreme. Kladim se da nemate pojma ko vam je ministar finansija u toj tamo dalekoj zemlji a ovde mala deca znaju ko im je pomoćnik savetnika ministra za prosvetu koliko nam svakodnevno pune glave i iskaču iz frižidera stalno!
@Gizmo.
@Saburo.
Tačno sam znao da će se ova rasprava posle svakog mog komentara pretvoriti u besmisao i da ću kao i do sada popiti BAN bez razloga i povoda.
Lepo sam napisao da se čovek ne ljuti što mu tako kažem i niko nije PRSTOM UPINJAO NI U KOGA. Samo sam rekao ako želite da vam prevedem da se rasprava vodila bez i jednog obaveštenja kada je bila šta je na njoj bilo i ko je učestvovao što smo na žalost jako kasno saznali odnosno gore u pre nekom postu.
--- End quote ---
Za sve sto nam se desava SAMI smo krivi i niko drugi.
Lakse je gledati HappyTV nego ,procitati neku knjigu.
Lakse je smotati par sendvica, nego 20 uraditi sklekova.
Razni likovi gaze narod po pesackim prelazima, prolaze nekaznjeno, a nama hobistima preti zatvor.
Isto kao na zapadu ?
1Malo morgen1 sto rece jedan veliki mislilac.
misha:
U principu ceo haos je nastao zahvaljujuci multicopterima.
Te letilice me ne interesuju i ne pratim desavanja vezana za njih na forumu.
Ali svakodnevno se pojavljuju snimci tipa ja snimio ovo, ja snimio ono.
Blago Vama. Drago mi je sto imate mogucnost da snimate ali sva ova ujdurma je upravo
zbog toga sto svako pokusava nesto da snima i to najcesce tamo gde ima ljudi, kuca, automobila, spomenika...
I jos se svi hvale time.
Posledica je da oni kojima je HOBI RC letenje ili modelarstvo bivaju kaznjeni.
Retko se cuje da je neko od RC modelara leteo model aviona iznad krovova u sred grada.
Mi smo koliko toliko uveli redi i letimo na mestima gde nikome ne smetamo a to su najcesce
aerodromi ili uredjena letilista, daleko od kuca i slucajnih prolaznika.
Cilj ovog pisanja nije da bilo koga vredjam. Oni koji sevbe pronadju u ovome sami su se prozvali.
Ovo je samo moje misljenje koje mi je smetalo i pre nego sto je bilo ko pomenuo izradu Zakona.
Samo je bilo pitanje dana kada ce nekom zasmetati da mu neko zuju preko glave nekom letilicom.
Pa to ni mi ne dozvoljavamo na aerodroilma a kamoli u gradu. Cim se preleti modelom preko
glava, automobila, taj neko bude odmah opomenut i ne hvali se svojim profesionalnim letenjem
vec se izvini ostalima.
Svi vi koji letite multikoptere, procitajte koliko je osude od strane RC zajednice imao jedan od zacetnika snimanja,
kada je snimao u centru Beograda i model mu je pao na automobil. Jeste, to je bilo u vreme kada neki od vas nisu ni znali da postoji ovaj hobi.
Svi su ga osudili. posle toga su oni koji moraju da snimaju u gradu radili to u kontrolisanim uslovima.
Sada, svako moze da kupi multikopter i misli da moze da leti gde hoce i kako hoce.
Pa zbog vas je neko morao da reaguje. Steta je sto ce ispastati ljudi koji vole ovaj hobi.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version