RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Novi pravilnik za dronove u Srbiji
stevapn:
Ovi nisu normalni! Da pokrenemo neku online peticiju protiv ovog zaglupljivanja?
gizmo:
--- Quote from: lumy010 on January 13, 2016, 07:12:28 PM ---Carinska deklaracija? Odakle sad to. Sta ce biti sa onima koji su letelice nabavili "preko"?
--- End quote ---
--- Quote ---Доказ о власништву (царинска декларација, оверена писмена изјава власника)
--- End quote ---
Pretpostavljam da ne mora carinska deklaracija nego moze i overena izjava vlasnika...sto je naravno potpuni debilizam i jos jedno birokratsko smaranje (+ placanje overe) (___)
matic:
Hoce li i za camce nesto smisliti :big smile
bora61:
+ predpostavljam da sledi KMZ file sa slobodnim zonama za letenje.
+ 750 dinara za jos nesto.
+ OSIGURANJE od odgovornosti. Sta je sad pa ovo ?
+ Najava 5 dana pre zeljenog leta, VAZI za sve.
Srecno nam letenje.
Jedino da zamolim Zajka za kopiju racuna kojeg sam dobio na meil, a posto sam konjina na 2, obrisao sam . 6e
Milsio sam da mi nece trebati.
Mozda se sete da traze od provajdera sve logove Ip adresa sa kojih postujemo.
Tako da mozda necemo morati da se mucimo, doci ce oni po nas..
Cekam da objave sve sto treba od dokumenata + gradivo za I razred, pa da se prebacim na
rubriku `Prodajem, poklanjam`.
Kakav narod , takva Vlast.
Mozda oni nisu zeleli, ali eto dobronamerno su nas savetovali iz EU. mmmm
petarboj:
kontaktirao sam dunav osiguranje pa cemo videti sta kazu.
sto je najgore, ni jedno pravilo ne moze da spreci da neko opet na stadionu uradi ono zbog cega nas sada ubijaju u pojam (hteo sam reci jebu ko konje, ali ajd kao da budem kulturan).
sama registracija i povezivanje imena i letelice je sasvim dovoljna i treba da bude minimalna cena, registracija online tipa. dobijes broj koji moras da stavis na letelicu i papir koji povezuje tvoje ime, taj broj i tvoju letelicu. taj papir nosis sa sobom i komunalci i ostale sluzbe provere da li imas papir i da li je broj sa papira i na letelici. ako dodje do problema lako je naci vlasnika tj odgovorno lice.
dal je ono osigurano ili ne je apsolutno na njemu - ako osiguras letelicu, time se sprecis od isplate velike sume 3. licu u slucaju nezgode. to treba da zavisi iskljucivo od tebe i u kakvim uslovima letis. neko da leti na livadi i placa isto osiguranje kao neko ko leti u centru bg je apsolutno suludo. znaju se pravila, postuju se pravila, u slucaju problema zna se ko je odgovoran i to je to. sve preko toga je apsolutni debilizam i paranoja. dozvole za let iznad urbanih delova su isto ok i to definitivno ne bi smeo da radi bilo ko. ali za tako nesto treba da postoji drzavni rc klub koji edukuje svoje clanove kako teorijski, tako i prakcticno. a ne 60 pitanja pa odgovaras na 20. budalastina.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version