RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Novi pravilnik za dronove u Srbiji

<< < (49/127) > >>

Joja:
@ sloba_b

Predlog je odlican i mislim da bi najjednostavnije bilo da se to obavi preko "drustva za zastitu zivotinja", tu ima najmanje petljancije.

pnedic:

--- Quote from: marko.jovanovic on January 14, 2016, 12:10:32 PM ---Ja svoje modele niti osigurati neću niti prijavitit, pa nek me vode u zatvor. Bar ću da se odmorim kao čovek tamo a državu ću još da koštam što ležim tamo i što me hrane.
A naravno letim samo na livadama izvan naselja.
Ko i J.

--- End quote ---

Pa sta, ja i ostali mi ovde da te izdrzavamo dok si ti u bajboku ? E nece moci  (:sok:)  (yay)  ;namig

marko.jovanovic:
Šta ćeš nekome je država majka nekome maćeha.
U mom slučaju prvo će da mi bude maćeha pa onda majka a u vašem koji će te da me izdržavate u bajbokani obrnuto :big smile
A što se tiče Zajka, lepo je rekao čovek tvoja je zemlja ali ne i vazduh na koji ćeš uskoro da plaćaš vazdušarinu!
Ja posadih jedan lukac beli tamo dole u padinskoj skeli, a kada izađem odmah na lisičiji jarak i tako u krug

Sava:
Za VIP modele i VIP bajbokana. Pogađate- Danska Mitrovica. Nema poljoprivrednih radova, nego čisto modelarski, proizvodnja drvenih vešalica.  :hehe

Vaci:
Vauuuu.... sad mi je jasno (ponovo) zasto nisam toliko aktivan na forumu u zadnje vreme, i zasto nisam hteo da citam temu.... cim se pojavim sa dobrom voljom, i to izgubim. Zajko, ja ne pusim, tako da imam i za vise kutija cigareta. Ali cemu ta demagogija, il sta vec.... odakle ti znas da niko nece da da? Jel si pokrenuo neku inicijativu, pitao nekog advokata, pa niko nece da ti da novac? Ja ne mogu i ne umem bolje od pisanja emaila, ali sigurno ne moze da skodi. Najvise skodi kada cutis u nekom cosku i kuckas na racunaru, a posle letis u strahu. Dajem paklu cigareta da resi problem, ako ima ko da uzme!

Zasto smo ovoliko negativni.... JEBEM LI GA! Dalje ne komentarisem nista na ovu temu.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version