RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Novi pravilnik za dronove u Srbiji
bora61:
Svako moze da kontaktira site DCV-a, kao sto sam i sam uradio.
Za one koji ne zele da ih cika Gugleta ubaci u spisak srcovanja evo link.
http://www.cad.gov.rs/kontakt.php
Koliko para i kome da se da za angazovanje advokata ?
Samo pre nego se uhvatimo za istoga, pitanje je koliko cemo imati novca za dugorocno isterivanje pravde u nebeskoj Srbijici ?
Od 2-5 godina, zar ne? A svaki izlazak je 100 €.
Logka je bila vide nego jednostavna. Ako imaju da pljucnu po 300 € + xx € za ostalu opremu, imace i oko 50 € za sve sto je potrebno Drzavi za razne namete +
regisrtracija kao za Golfa.
stevapn:
Najgore je što se pravilnik odnosi na sve što može da leti više od 50m i ima dolet veći od 100m. Tu spadaju i jedrilčice bez motora, bez obzira na masu. Ugasili su nas TOTALNO! Ne može ni DLG da se leti. :(
Ako treba da se da neki dinar, za neku žalbu, nešto, ja sam za.
Dakyle:
hajde da napravimo koncenzus oko delovanja i da prestanemo da se prepiremo izmedju sebe ili ako nema volje, zelje itd..da batalimo pisanje o tome i kao ovce da ljubio i volimo vladare..jer za bolje nismo. Dal je to advokat ili da pocnemo da organizujemo klubove ili se prikljucujemo postojecim..samo moramo da znamo strategiju za delovanje. Ja kao pojedinac ne mogu nista kao ni vi-to se vec dokazalo. Licitira s ekoliko nas uopste ima (sto se ne popisemo). Sto se ne pozivamo na zakone u EU, ako vec tezimo istoj..bolje da imamo neki vakum od par meseci i da se mi sami uredimo kroz klubove i administraciju istih pa makar 6 meseci ne bilo letenja uopste, nego da ostane na ovome.
Decky:
Ja krenuh sa popisivanjem ali nista (___)
Ajde neko nek pokrene popis na forumu
zajko:
;namig
Kako nista...
Ti, Cika Sava, Cika Zajko.... idemo dalje skupicemo jos 7-8 potpisa...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version