RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Novi pravilnik za dronove u Srbiji

<< < (74/127) > >>

Sava:
Avio modelarstvo je sport, postoje nacionalna, Evropska pa i Svetska prvenstva. Nije još Olimpijska disciplina, što ne znači da neće jednoga dana postati. Kod nas je svrstano u opasne rabote i kao takav sankcionisan da se njime mogu baviti samo jako ozbiljni i savesni ljudi. Osmišljena je prava zavrzlama, nikome jasna, da bi se bavili ovim opasnim sportom.
Mačevanje, sport, čak i Olimpijska disciplina. Zamislite nekog ošinutog mačevaoca da krene mlatarati sabljom po gradu. Taj nije opasan. Za njega nema zabrane ni kvazi pravila.
Zmajari, mogu da lete do mile volje  na visinama do 300 metara i da se pri tome nikom ne najavljuju, a sve češće lete iznad naseljenih mesta, oni nisu opasni. Gledao sam ih vlastitim očima. Modelarstvo avionsko je opasnost. Možete reći da sam opi..en i da bulaznim, u ovom sportu sam 40 godina i sada treba da postanem ilegalac ili kako reče drugar " Partzanska eskadrila ". Nazdravlje. Neće još biti kraj sveta, nisu se sve lude izređale. ( naravno brisati uvredljive sadržaje)  :sljus

tibeteagle:

misha:
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,14869.0.html

gizmo:
Miso, znam da si mator covek i slabo vidis, mozda te i paznja ne drzi, ali ajde malo procitas prvo naslov te teme "Sa vrha Beogradjanke",
zatim ono sto pise ispod "Jesu "iz vazduha", ali sa stativa", pa tek onda razmisli sta pises i koga optuzujes za nesto ;)  ()-()

bora61:
Lepe slike, svaka cast.
Jednu sam stavio kao wallpaper.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version