RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Novi pravilnik za dronove u Srbiji
stevapn:
Šta mislite da se pošalju mejlovi nekim od novina? Blic? Da se malo i novinari uključe u celu priču. Pa prozivanje ministra za sport... Ili se jednostavno javite na Facebook stranici Vazduhoplovnog Saveza Srbije.
pnedic:
--- Quote from: stevapn on January 20, 2016, 10:45:28 AM ---Šta mislite da se pošalju mejlovi nekim od novina? Blic? Da se malo i novinari uključe u celu priču. Pa prozivanje ministra za sport... Ili se jednostavno javite na Facebook stranici Vazduhoplovnog Saveza Srbije.
--- End quote ---
Sad cu da ispadnem negativac:
Sto se novina i ministra za sport tice, smatram da oni nemaju blage veze sa ovim nasim sportom i morali bi debelo da ih upoznamo sa situacijom, za sta ni novinari a posebno ne ministar "nemaju vremena". Sto se Blica tice, mogu da se raspitam iz prve ruke posto mi supruga radi tamo (ne kao novinar ali zna koga treba). Sto se VSS-a tice, imam jako negativno misljenje o njima i smatram da od njih tek pa nema nista, iako su "zaduzeni" za nas, ali dok ne namirisu lovu iz nasih dzepova ignorisace nas potpuno.
Ali ovo smatrajte za moje licno misljenje !
stevapn:
Raspitaj se za Blic, pa javi.
r-xx:
Dragan je umetnik i profesionalac, bezbroj prelepih snimaka i slika, nikad nikakvu stetu nije napravio. Zabraniti njemu da radi ili mu posao otezhati 20 puta je cist greh, i ne samo njemu, nego svima..
Ljudi, vracamo se u kameno doba, ajde da uvedemo Dushanov zakonik i radikalni pravoslavizam... Mi ne'idemo u buducnost nego u proslost, i nismo mravi nego ljudi i imamo neotudjivo pravo na nuzhni vazdusni prostor oko nas, a to podrazumeva da igramo fudbal i shutiramo loptu, i radimo ono sto je normalno za vreme u kome zhivimo. Ovo nije Vuciceva drzhava nego nasa, a onaj ko uzme neregistrovani nozh i zabode nekom u stomak ici ce u registrovani zatvor sigurno, da ne ulazimo u pravnu problematiku..
Alo bre, nuzhni vazduh oko nas, za igrachke i zezanje, alo bre modelari...
(pijemo) (<--) (<--) (<--)
dusan.milenkovic:
--- Quote from: pnedic on January 20, 2016, 02:21:24 PM ---
--- Quote from: stevapn on January 20, 2016, 10:45:28 AM ---Šta mislite da se pošalju mejlovi nekim od novina? Blic? Da se malo i novinari uključe u celu priču. Pa prozivanje ministra za sport... Ili se jednostavno javite na Facebook stranici Vazduhoplovnog Saveza Srbije.
--- End quote ---
Sad cu da ispadnem negativac:
Sto se novina i ministra za sport tice, smatram da oni nemaju blage veze sa ovim nasim sportom i morali bi debelo da ih upoznamo sa situacijom, za sta ni novinari a posebno ne ministar "nemaju vremena". Sto se Blica tice, mogu da se raspitam iz prve ruke posto mi supruga radi tamo (ne kao novinar ali zna koga treba). Sto se VSS-a tice, imam jako negativno misljenje o njima i smatram da od njih tek pa nema nista, iako su "zaduzeni" za nas, ali dok ne namirisu lovu iz nasih dzepova ignorisace nas potpuno.
Ali ovo smatrajte za moje licno misljenje !
--- End quote ---
Ja radim u blicu... Fotograf... Ne zanima ih ni najmanje za sada...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version