RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Novi pravilnik za dronove u Srbiji
SABURO:
--- Quote from: bora61 on January 21, 2016, 10:19:05 PM ---Gde su sada nadlezni da sankcionistu komercijalnog pilota ekoloske kompanijice, koji je maltene probio zvucni zid sa 126 putnika i usput uradio selfie, i to iznad SRPSKOG neba ?
Izvor
http://www.vecernji.ba/piloti-jurili-1000-na-sat-slikali-se-za-fb-i-ugrozili-zivot-116-putnika-1053987
http://24sata.info/vijesti/regija/252033-crnogorski-pilot-prekoracio-brzinu-i-objavio-na-facebooku-feeling-crazy-with.html
--- End quote ---
Klasicno medijsko pumpanje, prikazana brzina je u odnosu na zemlju, a ne relativna brzina aviona. Maksimalna je oko 900km/h u suprotnom bi se sve i svasta popalilo od alarma da je zaista bilo pravih 606 knota ili 1111km/h. Ovo je cisto info radi, da ne bude zabune. Uostalom i na slici se jasno vidi da pise GSPD pa ispod 606knt... Uostalom i sam pilot koji clan ovog foruma moze isto da potvrdi, ako uopste cita ovu sumornu temu.
pnedic:
--- Quote from: Vaci on January 21, 2016, 10:04:52 PM ---.....
Definitivno nece. Jel je potreban neki specijalni viewer ili bil koji PDF? Ja koristim Foxit reader.
--- End quote ---
Vaci, zajebi Foxit reader: mnogo se pravi pametan a vise zeza i puca nego obican adobe reader. Probaj u Adobe reader-u da otvoris. Nije ni adoobe cvecka, ali manje puca. Mada evo sad sam ja otvorio u Foxit reader-u (verzija 7.0.6.1126) i kad kliknem na komentar otvori se prozorcic sa komentarem. Svi komentari su na ћирилици (mada ne vidim kakve to veze moze da ima).
Ako hoces, na PM mi posalji mail pa cu da ti posaljem dokument mailom.
pnedic:
--- Quote from: Vaci on January 21, 2016, 10:40:31 PM ---Nedicu uspeo sam da otvorim sa Adobe. Ima jedna stvar, 400 fita je oko 120m a ne 1200m... al ajde, inace je sve ok sroceno. Dobar pokusaj, videcemo dalsi pogodio metu i sa kolko poena :)
--- End quote ---
Ups, zajeb. Valjda nece primetiti gresku :sljus
stevapn:
Sumatra PDF rulez :)
marko.jovanovic:
Ogromna većina tih programčića koji ste naveli koristi vam isključivo kao PDF čitač fajlova što možete uraditi i sa bilo kojim browserom,
Koliko procenata vas je ikada radilo bilo kakvu obradu PDF fajlova? Tako da koji je program bolji potpuno je nebitno u ovoj temi......
Koliko ste se prpucavali oko ovih programa i čiji je veći i bolji mogao je neko samo jednostavno da prekopira taj fajl u običan TXT fajl i zakači na forum ili da samo prekopira u topic.....
Džaba mi ovde KREČIMO izgleda još od prvog VAGONA....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version