RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Novi pravilnik za dronove u Srbiji

<< < (86/127) > >>

bora61:

--- Quote from: marko.jovanovic on January 23, 2016, 09:07:59 PM ---Hvala Daki na obaveštenju stvarno nism imao pojma.
po tome čoveče manja je odšteta osiguranja kada osiguraš recimo aventadora, la ferari ili recimo vejrona.
Kakve nebuloze...

--- End quote ---

Osiguranje isto , skoro kao da vozis auto SVAKI dan.
Letim dva puta mesecno.

Sa druge strane sve je vise nego logicno, neko mora da plati izbore.
Cepaj ovde, cepaj tamo... :)aplauz

Che che:
Pozdrav ljudi.. Sta se dogadja ovo bre??
Nesto citam al sam se pogubio ovde, nesto vidim neki spiskovi, ovo-ono..

Vidim nesto kao da se prijave letelice (preko pola kg?) pa ispit pa ovo-ono... Kolko se to sve placa? A ispod pola kg?

Moze li neko sazeto da mi kaze? Kakve ste spiskove ono pravili?

Vidimo se mi na livadi i ono kao bas nas briga.. msm meni je tako nesto plan, da me zabole bas malko... Jbaga ko ce da me drnda za 28gr heli.. i po neki malo veci.. :)

bora61:
Prijatelju Che , daj mi malo toga na cemu si ..
Da mi svaki dan bude ruzicast.
 ()-()

Che che:
Ne, ja ozbiljan.. Nisam ni na cemu, radio sam poslednja 3 meseca jedva stigao sve sto sam imao, zena slupala kola, u gipsu je, covek koji je napravio sve to pobegao, od kola nista, trcim peske sve, nju previjem ujutru, uvece, moram i nesto da joj kupim da jede, izvedem kerove da seru pa opet na posao cim pre.. Stan u haosu, to obicno zena radi, ja ne znam (nisam vičan, po 2 sata mi treba da usisam samo), a i ne stizem, al sta cu..
Na tome sam pa nisam ispratio..

Ne, ozbiljno, citao sam u 5 ujutru pola nisam razumeo.. Svasta se dogadjalo, svasta se pisalo, sta je na kraju i kad stupa na snagu itd. to mi nije jasno. Od pocetka tamo svasta se pricalo, pa sad kolko kontam nesto su kao odlucili.. A onda neki spiskovi ljudi se potpisuju..

Nesto me briga bre, razumes.. Frka, trka.. Ovo mi je hobi.. Ocu kad na livadu izadjem da letim i da zaboravim sve osim kako se leti (ne volim kad i to zaboravim, a dogadja se).. Msm osim Gizmoa i par ljudi koji lete iznad ljudi pa ajde kao treba registracija i neko osiguranje (vidim neke cifre čudesne, ni to mi nije jasno, apsurd je coveka sad orobiti i unistiti) msm ostali sto mozemo samo sebe i kolege ne daj Boze malo ugrozimo (a svi smo svesni rizika kad odemo na livadu, meni prvom kazu "aj tamo ti malo dalje" jer znaju ljudi kolko znam pa im frka) sta kao ne razumem. Ja cu tuziti da me neko zvekne a sam sam se nacrtao na livadu da gledam.. Trazicu odstetu neku nekome? Jel iko ozbiljno razmislja da prodje tu proceduru i sve? Ima li i svrhe? Hoce stvarno neko da me nadje na livadi? Vidim neke zone.. Pa tezine..

paja011:
Juče pročitah na FB stranici rcsrbija da je obavezno osiguranje samo za letelice od 20 i više kg. To je valjda prva dobra vest koju sam ja čuo/pročitao na ovu temu. Što se same registracije tiče, voleo bih znati da li je iko to do sada učinio - nešto sam mišljenja da nema takvih, već svi čekaju da se "nešto" desi. I ja sam u toj kategoriji, evo prolepšava se vreme i uskoro odoh ja na livadu, a registracija može i da sačeka, barem što se mene tiče.

Ajd' živeli ()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version