RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Novi pravilnik za dronove u Srbiji
paja011:
Lično mislim da je cela priča oko registracije besmislica, ali da pokušam biti konstruktivan. Negde ranije napisah, čini mi se jednostavno rešenje: umesto registracije letelica, registruje se osoba i to je to. Na kraju krajeva, ona "dozvola" za letenje se ne izdaje za neki model, već je opšteg tipa. U suprotnom, bilo bi kao da moram posebno da polažem za svaki automobil - dozvola za Dačiju, ne važi za Hjundai, ili dozvola za Mercedesov kamion ne važi za MAN i/ili FAP, ... ma gluposti, rekoh lepo ")
Anakin:
--- Quote from: paja011 on February 21, 2016, 02:08:06 PM ---Lično mislim da je cela priča oko registracije besmislica, ali da pokušam biti konstruktivan. Negde ranije napisah, čini mi se jednostavno rešenje: umesto registracije letelica, registruje se osoba i to je to. Na kraju krajeva, ona "dozvola" za letenje se ne izdaje za neki model, već je opšteg tipa. U suprotnom, bilo bi kao da moram posebno da polažem za svaki automobil - dozvola za Dačiju, ne važi za Hjundai, ili dozvola za Mercedesov kamion ne važi za MAN i/ili FAP, ... ma gluposti, rekoh lepo ")
--- End quote ---
Dozvola za letenje je kao vozacka dozvola. Registracija svakog modela je kao registrovanje svih automobila koje imas. Malo si omanuo sa paralelom.
pnedic:
--- Quote from: alzo on February 21, 2016, 08:30:07 AM ---To ti je samo taksa plus ona izjava o vlasnistvi, racunaj tri soma po modelu a kod siromasnih amera je on line registracija pet dolara ili ti 600 kinti...ko nam kriv kad smo bogati ko krezovi 8)
--- End quote ---
Pa da registrujemo modele kod amera ?
Decky:
Jos ako na njima nalepis nalepnicu NATO niko ti nista nesme :)aplauz :)aplauz :)aplauz
pnedic:
--- Quote from: Decky on February 22, 2016, 08:37:50 AM ---Jos ako na njima nalepis nalepnicu NATO niko ti nista nesme :)aplauz :)aplauz :)aplauz
--- End quote ---
Ma ja bih stavio ANTI NATO nalepnice (:sok:). Ali cini mi se da bi tek onda bio progonjen kao besna zver ! Sa NATO nalpnicom bih bio pocastvovam zavidnom minutazom u predizbornom programu drzavne tv
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version