RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Novi pravilnik za dronove u Srbiji
pnedic:
--- Quote from: bora61 on March 10, 2016, 11:55:30 PM ---.....
Da li se neko od letaca prijavio za ispit do sada?
....
Moze neka anketa ?
--- End quote ---
Ja sam se prijavio za ispit, trebalo bi krajem ovog meseca da polazem. Koji ce ti anketa, i zasto ?
Jos mi ne pada na pamet da krenem u registraciju modela iz par razloga: nemam para za to, ne postoji adekvatna polisa osiguranja za modele (namece se nesto sto nema veze sa modelima). U sistini cekam da vidim hoce li se nesto promeniti po pitanju registracije, a mislim da se stvari ipak krecu na bolje.
j0e:
Evo i ameri se protive zakonima FAA, i pisu peticije protiv.
http://action.uavus.org/p/dia/action3/common/public/?action_KEY=17902
:)
bora61:
--- Quote from: pnedic on March 11, 2016, 09:37:28 AM ---
--- Quote from: bora61 on March 10, 2016, 11:55:30 PM ---.....
Da li se neko od letaca prijavio za ispit do sada?
....
Moze neka anketa ?
--- End quote ---
Ja sam se prijavio za ispit, trebalo bi krajem ovog meseca da polazem. Koji ce ti anketa, i zasto ?
Jos mi ne pada na pamet da krenem u registraciju modela iz par razloga: nemam para za to, ne postoji adekvatna polisa osiguranja za modele (namece se nesto sto nema veze sa modelima). U sistini cekam da vidim hoce li se nesto promeniti po pitanju registracije, a mislim da se stvari ipak krecu na bolje.
--- End quote ---
Poslao sam sve sto je trebalo za prijavu ispita, jos uvek nisam dobio ni abera od istih ?
Ni da li su primili meil, ni da li treba da posaljem neku dopunu, nista.
Sto se tice registracije, spemio sam pare za registraciju + notara. Za osiguranje ne dam iz principa.
6000 dinara za godinu, za nesto sto je tesko 850gr. Za nesto zbog cega treba da molim telo za koordinaciju alociranog prostora, citaj livadu..
Rekose u jednoj kuci da se strpim i da verovatno nece morati da se placa osiguranje za spotsko letenje i za letelice do 20kg.
Ajd da vidimo , da li ce biti bolje.
Kao sto svaka vlast obeceava da ce biti bolje i tako mi prodje zivot u ovoj u*ranoj d*zavi,
u kojoj uspesni ne dobijaju medisjki prostor, za razliku od svog sljama drustva.. I jos im se placa za nastup.
pnedic:
Ja se spremam i da podnesem zahtev za alokaciju vazdusnog prostora (u skladu sa pravilnikom), tamo kod novosadskog puta. Prema pravilniku ne bi trebalo da bude problema, ali ko zna ko ce to tamo da gleda i da odlucuje.
Sto se tice zahteva za polaganje ispita, ni ja nisam dobio aber, ali sam ih zvao telefonom i rekli da ce mi poslati zvanicno obavestenje na adresu navedenu u prijavi, ali i posle 8 dana od prijave, nista. Danas cu ponovo da ih zovem.
mishko.bb:
Ja sam dobio da mi je prijava zavedena pod brojem x/x-xx-xxx/2016-xxxx,sa datumom 11.03.2016. Mislim da je 11.03. poslednji dan za martovski rok.
I nista vse...sada bi trebalo 10 dana pred polaganje da me pitaju da li dolazim...
Inace, sve sam im poslao e-mailom.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version